Çağla Şıkel: "Biz podyumu salladığımız için yoklar"

Çağla Şıkel, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Bir oyuncak dükkanından çıkan 40 yaşındaki manken, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Çağla Şıkel: "Biz podyumu salladığımız için yoklar"
Milliyet Gazetesi'nden Emrah Akçaay'ın haberine göre değişik tarzdaki ceketiyle dikkat çeken Şıkel, oğullarının tatilde olduğunu ve evde kendisini beklediklerini söyledi.

"HER ŞEY DİJİTALE KAYDI"

Sunduğu program ve YouTube kanalı devam eden ünlü manken, "Çoktan her şey dijitale kaydı. Geç kalanlar şimdi daha yeni geliyor. Benim iki yılım doldu" dedi.

"GAZA GELİP..."

"Birilerinin gazına gelip değil, gerçekten anlatacak hikayelerim olduğu için kanalı açtım. Keyifli sohbet edeyim diye başladım ama şu anda çok başka yere geldi. Bir milyon takipçim oldu."

"GÜVENİ PARAYLA SATIN ALAMAZSINIZ"

"Güvenilir bir kitlem oldu. Markalarla aram çok iyi değil. Çünkü güvenmediğim, denemediğim bir markayı paylaşmıyorum. Onca güveni parayla satın alamazsınız."


Çağla Şıkel, moda ve mankenlik sektörünün eskisi gibi ilgi görmediği ve kendisi de dahil olmak üzere Deniz Akkaya, Özge Ulusoy gibi mankenlerden sonra podyumu sallayan isimlerin çıkmadığı yorumunu değerlendirdi.

"MODELLİK ÇOK ENTERESAN"

Deneyimli manken, "Biz hala podyumu salladığımız için gelmiyor olabilirler. Modellik mesleği çok enteresan. Podyumda fiziği ve yüzü benden bin kat güzel olan modeller var ama o modellerimiz 20 sene sonra da podyuma çıkarken heyecanlanacak mı? Yürümüş olmak için mi çıkıyorlar? O ışığa sahipler mi?" ifadelerini kullandı.

"50 YAŞIMA GELDİĞİMDE DE..."

"Ben hala müthiş bir heyecan yaşıyorum. Kesinlikle bu meslekte ve sahnede olmak için yaratılmışım. Bence 50 yaşıma geldiğimde de aynı şeyi konuşuyor olabiliriz."

Çağla Şıkel: "Biz podyumu salladığımız için yoklar"