Çağla Şıkel 'glutatyon takviyesi' yaptırdı

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Çağla Şıkel, kendisini bakıma aldı. Rihanna, Demi Moore ve Beyonce gibi isimlerin tercih ettiği glutatyon takviyesini yaptırdı.

Çağla Şıkel 'glutatyon takviyesi' yaptırdı

Güzel model ve sunucu Çağla Şıkel, sağlığını korumak için dünya starlarının izinden gitti. Yoğun iş temposuna dayanamayan Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanınca apar topar hastaneye kaldırıldı. Enfeksiyon nedeniyle vücudu güçsüz düşen ve birkaç gün hastanede antibiyotik tedavisi gören Şıkel, kısa sürede toparladı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre sağlığını korumak için doğal yöntemlere başvuran güzel model, önceki gün Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun kapısını çaldı. Çok güçlü bir antioksidan olan ve bağışıklığı güçlendiren glutatyon takviyesi aldı.

NEDİR BU GLUTATYON?

Çağla Şıkel 'glutatyon takviyesi' yaptırdı

Güçlü bir antioksidan olan glutatyon, yaşlanmayı engelliyor. Kuşkonmaz, ıspanak, karnabahar, havuç, greyfurt ve kabak bolca glutatyon içeriyor. Kanser tedavisinde etkili olan glutatyon, diyabeti de iyileştiriyor.

Glutatyon yöntemini, dünya starları da takip ediyor. Jennifer Lopez, Rihanna, Demi Moore ve Beyonce gibi Hollywood yıldızları, damarlarına glutatyon enjekte ederek genç kalıyor.

Yerli Cindy Crawford lakaplı Tülin Şahin de vücudunu bu yöntemle tazeliyor.

Konular Çağla Şıkel