Can Yaman'ın çirkin gafı başına iş açtı!

Can Yaman'ın dün ortaya çıkan görüntüleri tepkilere yol açtı. Bir hayranının 'Bu dünyadan olduğunu kanıtlayabilir misin?' sorusu üzerine 'Arka odaya geçelim' diye cevap veren Yaman'ın dizi çekimleri iptal edildi.

Can Yaman'ın çirkin gafı başına iş açtı!

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programına konuşan Faruk Turgut, Can Yaman'ın dizisinin çekimlerinin ertelendiğini açıkladı.

Ocak'ta askere gidecek olan Can Yaman'ın Şubat'ta başlayacak olan dizi çekimleri Eylül'e ertelendi. Turgut, "Bir takım aksaklıklar oldu. Bu yüzden ben yapımcısı olarak diziyi Eylül'e erteledim. Senaryoda hoşuma gitmeyen bir kaç şey oldu. Can Yaman, İspanya'daki meseleden dolayı çizmeyi aştı. Çok talihsiz bir açıklama yaptı. Eylül'deki dizi çekimine kadar böyle şeyler olmayacak" ifadesinde bulundu. Programde verilen bilgiye göre Can Yaman, Bebek'teki evini boşalttıktan sonra tatile çıkacak. Şubat'ta askerden döndüğünde İtalya'daki 'Survivor'un sunuculuğunu yapmak üzere İtalya'ya giderek bir süre orada kalacak. Mart ayında başlayacak olan yeni dizisi tepkilerin ardından Eylül'de ekrana gelecek...