Cana Gürmen'in Ulus’taki evinde 200 bin TL’lik soygun!..

İstanbul lüks semtlerinden Ulus’ta oturan İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarları Müdürü ünlü piyanist Prof. Dr. Cana Gürmen’in evine giren hırsızlar 200 bin TL değerinde ziynet eşyası ve mücevherleri çaldı.

Cana Gürmen'in Ulus’taki evinde 200 bin TL’lik soygun!..

Prof. Gürmen ile eşi Kartal Belediye Başkan danışmanı Nedim Gürmen geçen perşembe sabahı evden ayrılarak işe gitti. Cana Gürmen akşam eve geldiğinde yatak odasının ve salonun dağınık olduğunu gördü. Hemen mücevher kasasının bulunduğu odaya giden Gürmen kasanın yerinde olmadığını fark edince polisi aradı. Gürmen, gelen polise verdiği ifadesinde aralarında pırlanta tek taş yüzüğü ve mücevher setlerinin bulunduğu çok değerli eşyalarının çalındığını söyledi. Gürmen çalınanlar arasında manevi değeri olan Roma dönemine ait 2 adet ait akik yüzüğün de bulunduğunu belirtti. Çalınan mücevher ve paraların toplam değerinin 200 bin TL olduğu öğrenildi.

Robot resimler çizildi

Polis güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Pencereyi kırarak içeri giren iki hırsızın apartmandan çıkış yaptığı belirlendi. Polis ayrıca ev eşyaları üzerinde bulunan iki kişiye ait parmak izi de tespit etti. Hırsızların robot resmi çizilirken soruşturma sürüyor.