Candan Erçetin'den 'yuh' dedirten kaprisler!...

Candan Erçetin, geçtiğimiz hafta 'Milyonlarca Kuştuk' şarkısına klip çekti. Ama, kaprisleriyle hem set ekibini hem de klipte oynayan minik çocukların ailelerini şok etti!...

Candan Erçetin'den 'yuh' dedirten kaprisler!...

Milyonların sevgilisi Candan Erçetin de 'star hastalığına' yakalandı. Basın önünde mütevazı hayat tarzıyla bilinen Erçetin geçtiğimiz hafta "Milyonlarca Kuştuk" şarkısı için kamera karşısına geçti. Ünlü şarkıcı Maçka Parkı'nda yapılan klip çekiminde gergin görüntüler sergiledi. Bitmek bilmeyen istekleriyle set ekibini bunaltan Candan Erçetin'in klibinde oynaması için 70 ilköğretim öğrencisi de parka getirildi.

KORUMA DEVREYE GİRDİ

Büyük bir heyecanla sete gelen minikler, karşılarında agresif 'Candan Abla'larını görünce neye uğradığını şaşırdı. Çocuklara mesafeli davranan Erçetin, tavırlarıyla miniklerin ailelerini de şoke etti. Evlatlarının klipte oynarken fotoğraflarını çekmek isteyen ailelere Erçetin'in koruması engel oldu. Şarkıcının talimatıyla fotoğraf çekilmesini yasaklayan koruma görenleri şaşırttı. Aileler, "Çocuğumuzun fotoğrafını bile çektirmiyorsunuz. Bu nasıl bir terbiyesizlik. Sanatçı olmuş ama insan olamamış" diyerek tepki gösterdi.

FOTOĞRAFLARI SİLDİRTTİ

Klip çekimi sırasında çocuklarının fotoğrafını çeken aileler, şarkıcıdan beklemediği bir tepki gördü. Korumasını azarlayan Erçetin, "Git çabuk o fotoğrafları sildir. Bir daha da kimse çekmesin" diyerek seti karıştırdı.

TAKVİM İNTERNET SİTESİ