Caner Cindoruk'un "sahte imza" davası!..

TV dizileri "Hanımın Çiftliği," "Firar" ve "Yaprak Dökümü"nde rol alan Caner Cindoruk, Biz Oyuncular Sahne Sanatları adlı şirketle 2008'de satış ve pazarlama sözleşmesi imzaladı.

Caner Cindoruk'un "sahte imza" davası!..
Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre ünlü oyuncu, firmanın yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle bir süre sonra sözleşmeyi feshetti. Taraflar davalık oldu. Ancak şirket yetkilisi ünlü oyuncunun iddialarını reddederek, Cindoruk adına yaptığı giderlerin makbuzlarını mahkemeye sundu.

Fakat Cindoruk harcama yapılmadığını, makbuzlardaki imzanın kendinin olmadığını iddia ederek, savcılığa başvurdu. Bilirkişi, makbuzlardaki imzanın sanatçıya ait olmadığını tespit etti. Üstelik, 2008'deki sözleşmede firma çalışanı Saide Nilüfer Bıyıklı adına atılan imza ile gider pusulasındaki imza da aynı çıktı.

Soruşturma sonunda, şirket yetkilisi Bıyıklı tarafından, hiç yapılmayan bir ödemenin sahte imzalarla yapılmış gibi gösterildiği iddia edildi.

CANER CİNDORUK (FOTO GALERİ)

Caner Cindoruk adına imza attığı tespit edilen Saide Nilüfer Bıyıklı hakkında "resmi belgede sahtecilik" suçlamasıyla dava açıldı.

Firma yetkilisinin üç yıla kadar hapsi isteniyor.