Cem Yılmaz - Defne Samyeli aşkından son dakika haberi!

Komedyen Cem Yılmaz'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği "Karakomik Filmler"in galası önceki gün Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleştirildi. Galaya katılmayan Defne Samyeli'nin sosyal medya hesaplarından da sevgilisinin filmine destek vermemesi dikkatlerden kaçmamıştı.

Cem Yılmaz - Defne Samyeli aşkından son dakika haberi!

TV8'de ekrana gelen "Gel Konuşalım" programının haberine göre dün akşam yakın arkadaşları Ozan Güven ve Zafer Algöz ile birlikte görüntülenen Cem Yılmaz, bir muhabirin "Defne Hanım ile ayrılık haberleri var... Galaya da gelmedi kendisi" sözlerinin üzerine sert çıkarak "Eve gelin evde konuşalım" yanıtını verdi.

Programın ünlü yorumcusu Gazeteci Eylem İpek Şafak ise konuya ilişkin son derece çarpıcı bir açıklamada bulunarak, "Yakın çevresi bir problem olmadığını söylüyor ama Cem Yılmaz ile aynı sokakta oturan arkadaşım, 'Defne Samyeli'nin otomobilini yaklaşık 1 haftadır görmüyorum' diye mesaj attı." şeklinde konuştu.

1,5 yıldır aşk yaşayan çiftten Defne Samyeli'nin sessizliğini koruması; Cem Yılmaz'ın ise öfkeli tavırları ayrılık iddialarını güçlendirecek türden...