CEM YILMAZ JÜRİ OLUYOR

Yıllarca kendisine gelen tüm televizyon projesi tekliflerini reddeden Cem Yılmaz'ın bu inadı sonunda kırıldı. Ünlü komedyen, yeni bir yarışma programında jüri üyeliği yapma fikrine sıcak bakıyor.

CEM YILMAZ JÜRİ OLUYOR

İmzasını attığı televizyon projeleri reyting rekorları kıran Acun Ilıcalı, şimdi de Amerika'nın en çok izlenen programlarından "American's Got Talent"ın yerli versiyonu için harekete geçti. Program, konsepti kadar jüri adaylarıyla da iddialı... Ilıcalı'nın aynı zamanda jüri üyesi olacağı yarışmada, jüri koltuğuna oturması için Gülse Birsel'den sonra Cem Yılmaz'a da teklif götürüldü.

Bugüne kadar televizyon projelerinde yer almayı düşünmeyen ünlü komedyen, bu kez ılımlı... Hem projenin hem de jürinin iddiası ve kalitesi nedeniyle teklife sıcak baktığı öğrenilen Yılmaz'ın her an sözleşme imzalayabileceği konuşuluyor. Yarışmada Türkiye'nin dört bir yanından gelecek yarışmacılar, danstan şarkıya ve şova kadar pek çok alanda yeteneklerini sergileme şansı bulacak, büyük ödüle ulaşmak için mücadele edecekler.