Cem Yılmaz: "Tatlım tamam yeter daa!"

Aşkları geçen yıl başlayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli, yaz aylarını birlikte çıktıkları tekne turu ile geçirmeyi seçti.

Cem Yılmaz: "Tatlım tamam yeter daa!"

Dün gerçekleşen İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleriyle ilgili yaptığı paylaşımlarda Defne Samyeli şu ifadeleri kullandı;

“Dostluk, kardeşlik, adalet, hak, hukuk, şeffaflık, saygı ve nezaket .. Toplumca ne kadar hasretmişiz. Ekrem İmamoğlu'nun dün gece zaferini zarafet ve tevazu ile taçlandırdığı konuşmasını izlerken çok mutlu oldum. Ülkemiz, tüm halkımız ve İstanbul için hayırlı olsun.”

Cem Yılmaz, sevgilisi Defne Samyeli’nin Ekrem İmamoğlu ile ilgili paylaştığı düşüncelere katıldığını belirtirken şu ifadelerle güzel yıldıza destek verdi; “Ben de öyle düşünüyorum tatlım.”

“YETER DAA!”

Yılmaz daha sonra Samyeli’nin; “Bir diğer mutluluksa, bütün bu bol tartşmalı iptal sürecinde şahit olduğumuz her şeye rağmen seçmenin olgunlukla sandıkta İstanbul'un kaderini kendi belirlemesi. Helal olsun. Kime oy vermiş olursak olalım kardeşlik, saygı ve adalet bilinciyle hepimiz elele olmayı başarabiliriz” şeklindeki bir paylaşımına daha yer verdi ancak bu defa desteğini ‘Tatlım tamam yeter daa!’ sözleriyle esprili bir şekilde dile getirdi.

Cem Yılmaz: "Tatlım tamam yeter daa!"