Cem Yılmaz'dan Kadir İnanır'a ağır taş!

Cem Yılmaz, ‘Arif V 216’ filminin belgeseli için kendisini eleştiren Kadir İnanır’a göndermede bulundu. Komedyen, “Belgeselin olumsuz tarafı olabilir. Bazı drama oyuncuları da sinemayı bırakabilir” dedi.

Cem Yılmaz'dan Kadir İnanır'a ağır taş!
Milliyet Gazetesi'nden Emrah Akçaay'ın haberine göre Cem Yılmaz, ‘Arif V 216’ filminin kamera arkası görüntülerinden oluşan ‘Arif V 216 Yapmışlar Ama Nasıl?’ belgeseli için Vodafone Red sponsorluğunda Soho House’da düzenlenen geceye katıldı.

Yılmaz, Kadir İnanır’ın, “Ülkenin sinemasını komedyenler kurtaracakmış” sözlerine isim vermeden göndermede bulundu. Komedyen, “Belgeselin olumsuz tarafı olabilir. Birçok insan sinemayı bırakabilir. Komedyen değil, özellikle drama oyuncuları için söylüyorum” diye konuştu.

Seyircilerin arasında oturan Defne Samyeli, sevgilisine soru sorunca, renkli diyaloglar ortaya çıktı.

Samyeli’nin, “Filmle kurduğunuz bağa, sizin açınızdan tanıklık etmek, belgeseli izlerken nasıl bir duygu?” sorusuna Yılmaz, “İşimizi yaparken üçüncü göz olamıyoruz. Birisi dışarıdan gösterince, kendimizi olumlu ya da olumsuz eleştirebiliyoruz. Soruyu evde de sorabilirdin. Toplumun içinde bu kadar zor soru olmuyor ama... Hiç torpil de yok anasını satayım” diyerek güldürdü.