CEMİYET HAYATINI KARIŞTIRAN SKANDALIN PERDE ARKASI

Eşinin kendisini esmer güzeli bir kadınla aldattığından şüphelenen ve dedektif tutarak eşi ve sevgilisinin fotoğraflarını çektiren cemiyet hayatının ünlü ismi S.S.D mi?

CEMİYET HAYATINI KARIŞTIRAN SKANDALIN PERDE ARKASI

"AŞK SKANDALI ORTALIĞI KARIŞTIRDI"

Geçtiğimiz gün Takvim Gazetesi yazarı Ufuk Özcan'ın köşesine taşıdığı bu iddiaya göre; cemiyet hayatının ünlü bir isminin kocasının peşine dedektif takdığı ve bu ihaneti fotoğraflattığı haberi magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

Bu ihanet iddiasını isim vermeden köşesine taşıyan Takvim Gazetesi Yazarı magazin yazarı Ufuk Özcan'ın bu haberinden sonra, cemiyet dünyasında bir çok isim bu çiftin kim olduğuna dair bilgiler ve iddialar kulaktan kulağa dolaşmaya başladı.

“ÜNLÜ İŞ KADINI DEDEKTİF TUTTU"

İddialara göre; aldatıldığından şüphelenen Türkiye'nin en önemli ailelerinin birinin başında yer alan iş kadını S.S.D eşi iş adamı H.D'nin kendisini S.A isimli esmer güzeli ile aldattığından şüphelenince, uzun uğraşlar sonucu dedektifler eşi H.D'nin yasak aşkı S.A ile fotoğraflarını ve belgelerini S.S.D'nin kendisine vermişler.

"KAVGA ÇIKARAN FOTOĞRAFLAR"

İddialara göre; ünlü işkadını S.S.D ihanet belgelerini eşi H.D'ye gösterince çiftin boğazdaki yalılarında kızılca kıyamet kopmuş.

"SEVGİLİYE MİLYONLUK RESİDANCE"

İstanbul'un en prestijli rezidansında sevgilisi H.D tarafından kendisine tahsis edilen lüks dairede oturan S.A'nın danışmanlık ve blog yazarlığı yaptığı iddia ediliyor.

Fotoğrafları ve belgeleri görünce neye uğradığını şaşıran cemiyet hayatının bu çok ünlü ismi işkadını S.S.D şimdilerde bu olayın duyulmaması için elinden geleni yapıyormuş.

"YASAK AŞKI İLE GORÜŞMEYE DEVAM EDİYOR "

Ama ne yazık ki cemiyet hayatının diline düşen bu yasak aşk dedikodusu nereye varır bilinmez ama ünlü iş adamı H.D yaşanan bu olaylar sonucunda yasak aşkı ile görüşmeye devam ediyormuş.

Şimdilerde sadece dedikodu olarak cemiyet dünyasını sarsan bu ihanet bakalım fotoğrafları ve belgeleri ile cemiyet sayfalarında ne zaman yer alacak merak ediliyor.

Pandemi döneminde ülkemizin ekonomik krize karşı aldığı önlemlere aile olarak büyük destek veren işkadını S.S.D'nin başında bulunduğu kurum yaptığı ertelemeler ile halkın yanında yer almıştı. Bakalım halkın ödeme ertelemelerini yapan ünlü işkadını S.S.D bu ihanet olayını erteleyebilecek mi?