Cenk Küpeli'den babası Avni Küpeli'ye flaş yanıt!

Cenk Küpeli'nin basketbol yorumcusu olan babası Avni Küpeli, oğlunun eşi Demet Şener hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu.

Cenk Küpeli'den babası Avni Küpeli'ye flaş yanıt!

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programına konuşan Avni Küpeli, yaptığı açıklamanın arkasında durduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı: "Kesinlikle İbrahim Kutluay’a nispet için evlendi. Oğlumla flört ettiklerinden bu yana Cenk’le bağlantı kuramıyoruz. Demet Şener, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla resmen Kutluay ailesine nispet yapıyor. Oğlumuzla görüşememek bizi üzüyor ancak Demet Şener’le görüşmeyi düşünmüyoruz ve onunla kesinlikle barışmayacağız.”

Demet Şener'in eşi Cenk Küpeli, babası Avni Küpeli'ye şu sözlerle yanıt verdi:

“Öncelikle bilinmesini isterim ki uzun zamandır hayran olduğum bir kadın ile kendi rızamla büyük bir aşkla evlenmiş bulunmaktayım. Kendi ailemin isteği doğrultusunda bir evlilik yapmamak hata değil kendi kararımın bir sonucudur. Bu karara da ailem başta olmak üzere herkesin saygı göstermesi gerekmektedir. Ailemin de başımın üzerinde yeri vardır fakat artık kendi çekirdek ailemi kurmuş bulunuyorum ve sadece anlayış bekliyorum.”

Konular Demet Şener