Cenk Tosun'dan eşi Ece Tosun'a anlamlı hareket!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen Cenk Tosun, sosyal medya hesabından eşiyle yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi. Ece Tosun ile karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Cenk Tosun'un eşini her fotoğrafta kalbine etiketlemesi takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Cenk Tosun'dan eşi Ece Tosun'a anlamlı hareket!
Habertürk'ün haberine göre İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen Cenk Tosun, bir süredir aşk yaşadığı Ece Tosun ile yaklaşık 3 yıl önce evlenmişti. Çiftin oğulları Arden Cenk ise geçtiğimiz aylarda dünyaya gelmişti. İkili, mutlu aile karelerini sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşıyor.

"ÇOK KRAL HAREKET!"

27 yaşındaki futbolcu, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlardaki anlamlı detayla gündeme geldi. Ece Tosun ile karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Cenk Tosun'un eşini her fotoğrafta kalbine etiketlediği görülüyor. Takipçilerinin dikkatinden kaçmayan bu detay, "Çok kral hareket", "Vay be kalbine etiketlemiş" ve "Örnek erkek, maşallah" gibi yorumların yapılmasına neden oldu.

İşte o paylaşımlardan birkaçı...

Cenk Tosun'dan eşi Ece Tosun'a anlamlı hareket!

Cenk Tosun'dan eşi Ece Tosun'a anlamlı hareket! - Resim : 2

Konular Spor Haberleri