Ceren Hindistan'ın büyük aşkı bitti mi?..

Oyuncu Ceren Hindistan bir süre önce iş adamı Ümit Aslan ile ilişki yaşamaya başlamıştı.

Ceren Hindistan'ın büyük aşkı bitti mi?..
Milliyet'te yer alan habere göre başarılı oyuncunun imam nikahı ile evlilik yapması ise büyük bir olay yaratmıştı. Şimdi o evliliğin tamamen sonlandığı iddia edildi.

Bir zamanların en sevilen oyuncularından biri olan Ceren Hindistan, bir süre önce iş adamı Ümit Aslan ile aşk yaşamaya başlamıştı. Vanlı iş adamı ile ilişki yaşamaya başlayan Ceren Hindistan, imam nikahı kıydırmış ve bu hareketiyle büyük bir ses getirmişti.

Ceren Hindistan'ın, imam nikahından sonra hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Ümit Aslan ile alakalı sürekli büyük olayların gündeme gelmesi hamile olan Ceren Hindistan'ı oldukça zor duruma düşürmüştü...

Ümit Aslan'ın Ceren Hindistan dışında 2 kişi ile daha evli olması büyük bir olay yaratmış ve herkesi sıkıntıya sokmuştu. Tüm bu yaşananların ardından eşine güvendiğini ve çocuğunu doğurmak istediğini söyleyen Ceren Hindistan'ın karnında bir değişim olmaması ise herkesi şaşırttı. 

6 aylık hamile olmasına rağmen dümdüz bir karına sahip olan Ceren Hindistan'ın hamile olmadığı iddia edildi. Yaşanan bu olayların ardından ise Ceren Hindistan ve Ümit Aslan'ın arası bozuldu. Ünlü çiftin bir yalan yüzünden ayrıldığı iddia ediliyor.

İddialara göre Ceren Hindistan hamile değildi ve hamilelik hakkında Ümit Aslan'a yalan söyledi.

Ceren Hindistan'ın yalanlarını yakalayan Ümit Aslan ise ünlü oyuncudan ayrıldı. İmam nikahını bozan Ümit Aslan'ın Ceren Hindistan ile yollarını tamamen ayırdığı öğrenildi.