Ceren Kaplakarslan ve annesine darp olayında flaş gelişme

6 aylık hamile oyuncu Ceren Kaplakarslan ve annesi iş adamı sevgilisinin saldırısına uğramıştı.

Ceren Kaplakarslan ve annesine darp olayında flaş gelişme

Manken ve oyuncu Ceren Kaplakarslan ile annesi Nuray Deveci Yeşiltepe, genç mankenin sevgilisi tarafından darp edildi.

Sevgilisinin tekmeleyip tabancanın kabzasıyla yüzüne vurduğu 6 aylık hamile Kaplakarslan ve annesi, hastanede tedaviye alındı. Olayın ardından teslim olan Kankıran, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ATİLLA KAPLAKARSLAN EŞİNi VE KIZINI YURTDIŞINA GÖNDERDİ

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre Ceren Kaplakarslan'ın babası Atilla Kaplakarslan da yaşanan bu kötü olay sonrası hem yaşadıkları olayın şokunu atlatmaları hem de biraz kafa dinlemeleri için kızını ve eski eşini yurtdışına gönderdi. 

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programına konuşan baba Kalpakarslan "Annesiyle 1 haftalığına Altınoluk'a gitmişlerdi. Her gün telefonlaşıyorduk. O gün kontrolü vardı. Hastaneye kontrole gideceklerdi... Nuray'ın bir bayan arkadaşı onları orada karşılayacaktı. İsmini söylemek istemediğim şahıs da hastaneye gitmiş. Kızımın hamileliğiyle ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımı bahane ederek 'Daha bizimkilere söylemedim' deyip kızıma saldırıyor. Sonra annesi Nuray devreye girince; eski eşim Nuray'ın iki elini kırıyor. Nuray beni 20:30 civarı başka bir numaradan 'Yetiş bu adam bizi öldürüyor' diyerek aradı. Taksiyle apar topar olay yerine gittim.

"TORUNUM OLARAK KABUL ETMİYORUM"

Daha önce ayrılmışlar ama 'Ben MİT mensubuyum. Anne ve babanı öldürürüm' diye tehdit ederek kızımla yeniden barışmış. Ben hamileliği 4. aydan sonra öğrendim. Doğacak çocuğu torunum olarak kabul etmiyorum ama tabi kızımın çocuğu olduğu için seveceğiz. Nişanlandıktan sonra o şahısla konuştuk, görüştük. Benim yanımda Ceren'e kötü bir davranışı yoktu ama Ceren'i isteyen o kadar yaşıtı varken neden o şahsı seçtiğini anlamıyorduk bu onun seçimiydi saygı duyduk. Şu an ikisi de psikolog gözetiminde. Hem fiziksel, hem psikolojik tedavi görüyorlar. Bu büyük bir travma. Olayın çok magazine kaymasını istemiyoruz. Bu olaya dair son konuşmam... Bir baba olarak bunu yaşamak nedir anne-baba olanlar bu acıyı anlar" dedi.