Ceylan Çapa yeni aşkıyla kazaya davetiye çıkardı

Birçok ünlü isimle adı anılan Ceylan Çapa aradığı aşkı Yalçın Ok’ta buldu. Görüntülenen ikili kaçmak için birçok taktik denedi. Yeni aşıklar kazaya davetiye çıkardı.

Ceylan Çapa yeni aşkıyla kazaya davetiye çıkardı
Güneş'in haberine göre sosyetik güzel Ceylan Çapa yeni sevgilisi genç iş adamı Yalçın Ok ile ilk kez görüntülendi. Yaklaşık bir aydır aşk yaşayan Ceylan Çapa ve Yalçın Ok çifti, önceki gece Karaköy’de eğlendiler. Görüntü vermemek için arka kapıdan giren ikili sabahın ilk ışıklarına kadar içerde kaldı. Gece sonunda ön kapıdün çıkan Çapa etrafta gazeteci kontrolü yaptıktan sonra sevgilisine haber verdi. Gelen araçlarına yönelen ikili, patlayan flaşlarla şok yaşadı. Çapa görüntü alan bir kamerayı eli kapatarak engellemeye çalışsada amacında başarılı olamadı. Daha sonra Ok'un kullandığı araca, arkadaşlarıyla binen sevgililerden Çapa, yüzünü güneşlikle gizlemeye çalıştı. 

KAÇMAK İÇİN TERS YOLA GİRDİ 

Gaza basarak uzaklaşan sevgililer, 500 metre ileride direksiyonda yer değiştirdi. Daha sonra Ortaköy'de bir siteye girmeye hazırlanan ikili, gazetecilerin kendileri takip ettiğini fark edince vazgeçerek Barbaros Caddesine yöneldiler. Çapa'nın kontrolündeki araç ters yola girerek kaçmaya çalışında bir süre trafik kilitlendi. Girdiği yolda başka bir araç ile kafa kafaya kalan Çapa son anda durabildi ve vatandaşlara korkulu anlar yaşattı.

Gazetecileri tehlikeli manevralarla atlatan taze aşıklar Nişantaşı istikametinde gözlerden kayboldu.

Ceylan Çapa yeni aşkıyla kazaya davetiye çıkardı

Ceylan Çapa ve Yalçın Ok araçlarının güneşliklerini indirerek yüzlerini gizlemeye çalıştılar.