Chloe Loughnan paylaşım başına 30 bin lira alıyor

Serdar Ortaç’la evliliği sayesinde Türkiye’de şöhreti yakalayan Chloe Loughnan da ‘sosyal kazancı’ seçti. İrlandalı güzel, Instagram’da yaptığı tek bir paylaşım için ortalama 30 bin lirayı cebine koyuyor.

Chloe Loughnan paylaşım başına 30 bin lira alıyor
Takvim Gazetesi'nin haberine göre pop müziğin başarılı ismi Serdar Ortaç'ın İrlandalı eşi Chloe Loughnan, geçtiğimiz aylarda ticarete atıldı. Modelliğin yanı sıra kendi ismini taşıyan detoks içecekleri sayesinde de gelir kapısı elde eden İrlandalı yenge, şimdi de birçok ünlü ismin izinden gitti.

Son dönemde Ortaç'tan boşanacağına dair dedikodularla manşetlerden inmeyen 27 yaşındaki güzel, Instagram'dan yaptığı reklam içerikli paylaşımlar sayesinde kısa sürede yüklü bir kazancın sahibi oldu.

Chloe Loughnan, yaklaşık 185 bin kişinin takip ettiği Instagram hesabından en son yaptığı paylaşımına da tam sekiz farklı kişi ve markayı etiketledi.

REKOR BURCU'DA...

Bu arada son dönemin en popüler gelir kapısı olan sosyal medyadaki reklam içerikli paylaşımları yapan ünlüler arasında en yüksek ücreti alan isimlerin Burcu Esmersoy, Demet Akalın, Buse Terim, Çağla Şıkel, Özge Ulusoy, Danla Bilic ve Ebru Şallı geliyor.

Esmersoy'un reklam içerikli paylaşımları sayesinde elde ettiği kazanç, ortalama 80 bin liraya kadar çıkıyor.