Çifte cinayette şoke eden detay!

Cezaevi önünde babasının katilini öldüren 16 yaşındaki Abdülhalim Aydın’ın, taksi durağı sahibi tarafından “Hasmı sanılarak” yanlışlıkla öldürüldüğü ortaya çıktı.

Çifte cinayette şoke eden detay!
Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre İstanbul'da cezaevi çıkışında işlenen kan davası cinayetinde inanılmaz bir detay ortaya çıktı. Babasının katili Kemal Aydın'ı öldüren 16 yaşındaki Abdülhalim Aydın'ın taksi durağı sahibi Hakan E. tarafından öldürüldüğü belirlendi. Hakan E., "Silah sesleri üzerine husumetli olduğum kişiler durağı bastı sandım" dedi.

Kartal Cezaevi çıkışında 5 Aralık'ta yaşanan çifte cinayetin yeni çıkan ayrıntıları kan dondurdu. 2012'de akrabası Orhan Aydın'ı öldürmek suçundan girdiği cezaevinden çıkan Kemal Aydın, ticari taksi durağına geldi. Orhan Aydın'ın 16 yaşındaki oğlu Abdülhalim Aydın, takip ettiği Kemal Aydın'ı silahla öldürdü. Babasının intikamını alma uğruna katil olan çocuk kaçmaya başladı.

SALDIRIYI KENDİSİNE SANDI

Bu sırada taksi durağındaki Hakan E. silah sesleri üzerine ayaklandı. Hakan E., saldırının kendisine yönelik olduğunu düşünerek silahına sarıldı ve Abdülhalim Aydın'a ateş etmeye başladı. 16 yaşındaki genç ağır yaralandı. Yaralılar Kemal Aydın ile Abdülhalim Aydın götürüldükleri hastanede öldü. İstanbul Cinayet Büro Amirliği dedektifleri çifte ölümün ardından çok yönlü soruşturma başlattı.
Kemal Aydın'ın öldürülmesi olayının talimatını veren amca Hakan Aydın ile ağabey Çetin Aydın yakalandı.

Abdülhalim Aydın'a Kemal Aydın'ı öldürme emrini amcası ile ağabeyinin verdiği belirlendi. İki isim de yakalandı. Ekipler daha sonra Abdülhalim Aydın'ı öldüren ve kayıplara karışan durak sahibi Hakan E.'nin peşine düştü. Firari zanlı Şişli'de yakalandı. Olayın gerçek nedenini öğrendiğinde şaşkına dönen Hakan E., "Durakta bana saldırı olduğunu sandım. Ben de ateş ettim" dedi. Hakan Aydın, Çetin Aydın ve Hakan E. tutuklandı.