Çiğdem Batur: "Beni öldürün dedim..."

Başarılı sunucu İlkay Buharalı ve magazin duayeni Ali Eyüboğlu'nun çarpıcı yorumlarıyla "Magazin Noteri" YouTube ekranında izleyicisiyle buluşuyor.

Çiğdem Batur: "Beni öldürün dedim..."

Programın son bölümüne konuk olan oyuncu Çiğdem Batur, uzun yıllar 'Savcı Leyla'yı canlandırdığı "Kurtlar Vadisi" dizisi hakkında konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Batur, program esnasında söz fenomen diziden açılınca Ali Eyüboğlu'nun sorduğu "Kurtlar Vadisi'nden ayrıldıktan sonra kendini boşluğa düşmüş hissettin mi?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Boşluğa düşmüş hissetmek değil o. Kurtlar Vadisi'nden ayrılmanın sonrasında sektörde bir risk olduğunun farkındaydım. Çünkü 5 sene orada bir karakteri canlandırdım. Çok izlenen ve karakterlerine çok inanılan bir dizi olduğu için; Kurtlar Vadisi'nden ayrıldıktan sonra oynayacağın rollerde aynı inandırıcılığı belli bir süre sağlayamayabilirsin. Bu arada ben kendi isteğimle ayrıldım diziden. Çünkü belli bir süre sonra bir oyuncu olarak aynı rolü oynamak kendini tekrar etmeye düşüyor. Onu çok fazla istemedim açıkçası. Daha farklı karakterler canlandırmak istediğim için 'Beni öldürün' dedim. Yoksa bir sezon daha devam edecekti. Mesleğim adına da kendi adıma da verdiğim karardan pişman değilim."