Cine 5 Haber köpürdü!

"Parayla genç erkekleri satın alabilirsin. Ancak şerefli Türk askerinin adını ağzına alma. Otur oturduğun yerde"... Bu sözler olay yaratır!

Cine 5 Haber köpürdü!

Cine 5 haber bülteni Bülent Ersoy'un "Oğlumu askere göndermezdim.." açıklamalarına tepki gösterirken "Parayla genç erkekleri satın alabilirsin. Ancak şerefli Türk askerinin adını ağzına alma. Otur oturduğun yerde" diyerek Ersoy'a en sert tepkiyi gösterenlerden oldu...

ERSOY'A DESTEK VERENLER
Ersoy'un bu sözlerine Perihan Mağden, Yasemin Çongar ve Pakize Suda gibi bazı kadın köşe yazarlarından destek geldi. Ersoy'a ayrıca Taraf gazetesi kurumsal olarak sahip çıkarken, DTP Grup Başkanı Ahmet Türk de dünkü grup konuşmasında Bülent Ersoy'a destek verdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Bülent Ersoy'un bu açıklamaları üzerine Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ali Çakır soruşturma başlattı. Ayrıca bazı vatandaşlar da, Ersoy hakkında suç duyurusunda bulunuyor. Konuyla ilgili hukuki süreç devam ediyor ve soruşturma sonucunda bir suç unsuru tespit edilirse Bülent Ersoy hakkında 'Halkı askerlikten soğutmak" suçundan dava açılacak.

Cine 5 Haber'in dün akşam yayınladığı haberi izlemek için videoya tıklayınız..

Konular Eski Arşiv