Corona virüse yakalanan Uğur Dündar sağlık durumu hakkında bilgi verdi

Covid-19'a yakalanan duayen gazeteci ve televizyoncu Uğur Dündar, bu hafta sunamadığı Demokrasi Arenası'na telefonla bağlanarak son durumunu anlattı.

Corona virüse yakalanan Uğur Dündar sağlık durumu hakkında bilgi verdi

Duayen Uğur Dündar, “Benim için çok büyük sürpriz oldu. Kendimi çok kolluyorum. Elimde kolonya ve dezenfektan şişeleriyle dolaşıyorum. 2 yıldır aşılarımı tümüyle yaptırdım. Dolayısıyla bu pandeminin seyri içerisinde piyango bize de isabet etti. Haftaya inşallah canlı yayında durum negatife çevrildikten sonra yine birlikte oluruz” diye konuştu.

“HAFİF SEYREDİYOR”

Sağlık durumuna ilişkin Dündar, “Bende çok ağır seyretmiyor. Hatta hafif seyrediyor diyebilirim. Ufak semptomlar, sanki bir soğuk algınlığı, grip başlangıcı gibi belirtiler. Şu anda ateşim yok. Hafif bir koku ve tat kaybı var ama tam anlamıyla değil. Bol sıvı alıyor ve su tüketiyorum. Kendimizi bir an önce sağlığımıza kavuşturmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” açıklamasında bulundu.

Dündar, kendisine ilgi gösteren, geçmiş olsun dileği ileten herkese teşekkür etti.

“GÖZLERİM YAŞARDI”

Sosyal medyadan da bir paylaşımda bulunan Dündar, “Bugün daha iyiceyim. Güzel dileklerle dolu, hatta bazılarını okurken gözlerimin yaşardığı mesajlarınıza tek tek cevap vermediğim için bağışlayın. Buradan topluca teşekkür ediyor, iyi ki varsınız diyor, hepinize sağlık ve mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sacitaslan.com olarak Sayın duayen gazeteci ve televizyoncu Uğur Dündar beyefendiye acil şifalar diliyoruz...