Cristiano Ronaldo'dan tecavüz iddialarına net yanıt!

Cristiano Ronaldo tecavüz suçlamalarıyla ilgili ilk kez konuştu: "Kız arkadaşıma gerekli açıklamaları yaptım. Ancak en kötüsü annem ve kız kardeşlerim. Çok şaşkın ve çok öfkeliler. Onları ilk kez böyle görüyorum."

Cristiano Ronaldo'dan tecavüz iddialarına net yanıt!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre sezon başında Real Madrid'den Juventus'a transfer olan Cristiano Ronaldo, Fransız basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. France Football dergisine konuşan yıldız oyuncu, tecavüz suçlamaları konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

GERÇEK ÇIKACAK

ABD'li Kathryn Mayorga'nın tecavüz suçlamalarıyla karşı karşıya kalan Ronaldo, "Elbette bu süreç hayatımı etkiledi. Birinin size tecavüzcü dediğini düşünsenize... Bir kız arkadaşım, 4 çocuğum, yaşlanan bir annem, kız kardeşlerim, bir erkek kardeşim ve çok yakın olduğum bir ailem var. Örnek bir insana ait şöhretimden bahsetmiyorum bile. Kim olduğumu ve ne yaptığımı biliyorum" ifadelerini kullandı.

Ronaldo ayrıca "Kız arkadaşıma gerekli açıklamaları yaptım. Oğlum ise bunları algılayabilmek için çok küçük. En kötüsü de annem ve kız kardeşlerim... Çok şaşkın ve çok öfkeliler. Onları ilk kez böyle görüyorum. Gerçek bir gün ortaya çıkacak. Bugün beni eleştirenler ve özel hayatımı ortaya sererek sirk gibi kullananlar bunu görecek" dedi.
Konular Spor Haberleri