Dahmer'i canlandıran oyuncu Evan Peters isyan etti

Seri katil Jeffrey Dahmer’ın hikayesi Netflix’teki dizi ile yeniden gündeme gelirken başrol oyuncusu Evan Peters da performansıyla beğeni toplamaya devam ediyor.

Dahmer'i canlandıran oyuncu Evan Peters isyan etti

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Evan Peters, dizinin yaratıcıları arasında yer alan Ryan Murphy ile daha önce de çalışmış, ikili American Horror Story’de de başarılı bir iş çıkarmıştı. Peters, yeniden Murphy ile ancak bu defa romantik komedi bir proje yapmayı beklerken kendini bambaşka bir projede bulmuş.

The Hollywood Reporter’a konuşan 35 yaşındaki aktör, seri katilin gerçek hikayesine dayanan Netflix dizisinin senaryosunu okuduktan sonra hayır diyemediğini anlatıyor.

Peters, projeden hayır diyemeyecek kadar etkilendiğini belirtiyor.

Murphy, senaryoyu Peters’a vermeden önce 100 kişiyi seçmelere almış.

Peters dizide başrolü kaptıktan sonra ise hüküm giymiş katili anlamaya çalışmak için kendini araştırmalara vermiş: “Yürüme tarzından çok dışsal şey var, yürürken ve konuşurken kollarını kıpırdatmıyor. Bu yüzden gün boyunca kollarımda ağırlıklar taşıdım. Sonra onun şivesini ve nasıl konuştuğunu öğrenmek için her gün dinlediğim ve gerçekten neyi neden yaptığını anlamaya çalıştım.”

İSYAN ETTİ: "ARTIK NORMAL BİRİ OLSUN"

Uzun süredir karanlık roller canlandıran Peters, artık normal birini canlandırmak istediğini söylüyor.

Dizi yayınlanmasıyla beraber büyük bir başarı yakaladı.

Üç hafta içinde gösteri 701.37 milyon saat izlendi.