Dalaman'da raftingi kana buladılar!

Muğla Dalaman çayında rafting turu yapan bir firmanın sahiplerine, başka bir firmanın çalışanları sopa ve bıçaklarla saldırdı. Rafting firması sahibi ve kardeşi, saldırganların bıçak darbeleriyle yaralandı.

Dalaman'da raftingi kana buladılar!

Yeni Asır Gazetesi'nden Ömer Kundakçı'nın haberine göre Muğla Dalaman çayında rafting turu yapan bir firmanın sahiplerine, başka bir firmanın çalışanları sopa ve bıçaklarla saldırdı. Rafting firması sahibi ve kardeşi, saldırganların bıçak darbeleriyle yaralandı. Rafting turu düzenleyen rehberler Fatih Keskin ve Fethi Keskin'e, aynı yerde rafting işletmeciliği yapan bir firmanın 4 çalışanı tur hazırlığı yaparken yerli ve yabancı tatilcilerin gözü önünde sözlü tacizde bulundu. Tartışmanın büyümesi üzerine Fevzi O., Mustafa O., Ramazan O., ve Aydın U., yanlarında getirdikleri sopa ve bıçaklarla Keskin kardeşlere saldırdı. İki kardeş bıçak darbeleriyle yaralanırken saldırganlar gözaltına alındı.

"CEZALARINI ÇEKSİNLER!"

Keskin kardeşler, "Herkesin kullanım alanı olan rafting başlangıç yerinde hazırlıklarımızı yaparken rakip firmanın rehberleri yanımıza geldi ve burayı kullanmamamızı söyledi. Biz de buranın herkese açık alan olduğunu anlatmaya çalışırken, bir anda sopa ve bıçaklarla saldırdılar. Şikayetçi olduk, cezalarını çeksinler" dedi.