Danla Bilic, Ajda Pekkan'ın 'estetik' tahtını sallıyor!

Danla Bilic, önceki hafta gözlerinden ameliyat oldu. Japonlar gibi çekik gözlü olmak için bıçak altına yatan 26 yaşındaki sosyal medya fenomeni, 27. estetik operasyonunu geçirdi. Danla Bilic’in sık sık bıçak altına yatması, ‘Tek rakibi Ajda Pekkan’ yorumu yaptırdı.

Danla Bilic, Ajda Pekkan'ın 'estetik' tahtını sallıyor!

Sosyal medya sayesinde hayatımıza giren Danla Bilic, şimdilerde çektiği makyaj videolarından çok estetikleriyle konuşulur oldu. Birkaç yıl önce tüp mide ameliyatı olan 26 yaşındaki fenomen, son zamanlarda ise estetik bağımlısı olup çıktı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre önce burnuna estetik yaptıran Danla Bilic, ardından dişlerini düzelttirdi. Dudaklarına dolgu yaptıran Bilic, çenesine de yağ koydurdu.

JAPONYA ÖZENTİSİ

Genç fenomen, kısa süre önce yine bıçak altına yattı. Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takılan ünlü fenomen, şöyle dedi: "İki hafta önce Japonya'ya gittim. Geldikten sonra da Japonlar'a benzemek için gözümden estetik ameliyatı oldum. Çok istediğim bir şeydi ve kendimi iyi hissetmek için estetik yaptırdım."

73 yaşındaki Pekkan, estetik operasyon yaptırmaya 25 yaşında başlamıştı. Son birkaç yıl içerisinde tam 27 defa estetik müdahale yaptıran ünlü fenomen Bilic, Pekkan'ın 'estetik' tahtını salladı.

Instagram'da 4 milyonu aşkın takipçisi olan Danla Bilic, yaptığı reklam içerikli paylaşımlar ile de birçok ünlü sanatçıdan çok daha fazla para kazanıyor.