Darpçılar serbest, Songül evde hapis

İki üniversite birden okuyan Songül Yaldız, sokakta iki genç kızın saldırısına uğradı. Şüphelilerin serbest kalması ise genç kızın hayatını karartı.

Darpçılar serbest, Songül evde hapis

Akşam Gazetesi'nden Bülent Şanlıkan'ın haberine göre İstanbul’da en büyük hayalini gerçekleştirip iki üniversite birden okuyan 20 yaşındaki Songül Yaldız’ın hayatı kadın magandalar yüzünden altüst oldu.

YUMRUKLAYIP, TEKMELEDİLER

Songül Yaldız, okul dönüşü Güngören’de yaya geçidinde beklerken iddiaya göre E.A.(18) ile M.A. (19), arkasından ‘yürüsene lan’ diye bağırdı. Bunun üzerine hızla oradan uzaklaşan Songül Yaldız, evinin sokağına geldiğinde iki kadının saldırısına uğradı.

Kadınların yumruklu tekmeli saldırısı sonucu burnu kırılan yüzü tanınmaz hale gelen Yaldız, polise başvurdu.

‘CAN GÜVENLİĞİM TEHDİT ALTINDA’  

Songül Yaldız, o kızların yolunu kesip saldıracağı korkusu yaşadığını belirterek, “Can güvenliğimin olup olmadığını bile bilmiyorum” dedi.

PSİKOLOJİK DESTEK ALIYORUM

E.A. (18) ile M.A. (19) savcılık tarafından serbest bırakılınca genç kızın psikolojisi bozuldu.Yaldız, bir aydır sokağa çıkamadığını belirterek, şunları söyledi: “Beni bu hale getirenlerden hesap sorulmasını istiyorum. Psikoloğa gidiyorum. En büyük hayalim hem psikoloji hem de sağlık yönetimi okumak. Sokağa çıkamıyorum. Eğitim hayatım etkilendi. Her an bir köşeden çıkıp bana saldıracaklar diye korkuyorum.”