Defne Samyeli: "20 yaşında gibi görünmediğimin farkındayım"

Güzel yıldız Defne Samyeli, önceki gün Etiler'de görüntülendi.

Defne Samyeli: "20 yaşında gibi görünmediğimin farkındayım"

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre Defne Samyeli, önceki gün Etiler'deki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı.

Defne Samyeli: "20 yaşında gibi görünmediğimin farkındayım"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Samyeli, "O kadar yemek yedim ki 1,5 saat spor yapsam ancak çıkar acısı. Ben yıllar önce sırf çok yemek yiyebileyim diye spor yapmaya başladım zaten." dedi.

Aşı olmadığını ifade eden Defne Samyeli, "Ne zaman aşı olacağımı bilmiyorum. Bakacağım artık ama bu virüs hep var olacak gibi. Diyabet ve damar tıkanıklığından milyonlarca kişinin hala öldüğü bir dünyada yaşıyorken bir başka virüsten dünyanın sonunun geleceğini hiç anlamlı bulmuyorum." şeklinde konuştu.

"Eurovision şarkı yarışması için teklif gelse kabul eder misiniz?" sorusuna da manidar cevap veren Samyeli, "Bilemiyorum ama Aleyna'nın açıklamasını çok sevdim. Ben iddialı insanlardan hoşlanıyorum. Eurovision'da zaten zamanında birinci olduk. Bence Türk starlarının dünya sahnesinde boy göstermesini çok önemsiyorum. Ben hepimizin global olması gerektiğini düşünüyorum. Müzikse müzik, sesse ses, disiplinse disiplin. Kendimde de bu özellikleri görüyorum. Ben de zamanı geldiğinde dünyada kendimi göstereceğime inanıyorum. Ben kendime sınır koymayan bir insanım." diye konuştu.

Defne Samyeli, davalık olduğu Mustafa Sandal hakkında da konuştu. Sandal'a kin tutmadığını belirten Samyeli, "Davayı takip etmiyorum. Kendisiyle ilgili sözlerini geri almadığı için kamu davası açıldı. Bunu avukatlarım takip ediyor. İtiraz etme aşamasında bile inanın ben yoktum. Olması gereken hukuki düzlemde oluyor. Benim açımdan kin tutma diye bir şey yok. Yapılan yanlıştı ve benimkisi duruş göstermeydi. Benim o kitapta yer almam yanlıştı. Kendisiyle bir husumetim yok." ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiren Samyeli, kendisine gelen, "20 yaşında gibi" yorumlarına da yanıt verdi. Samyeli, "20 yaşında durmadığıma eminim. Yorumlar mutlu ediyor. Yaşa çok değer veren birisiyim. Yaş almak benim için çok önemli. Daha genç görünmek gibi bir kaygım yok. Yaşı büyük olanları daha değerli buluyorum." açıklamasında bulundu.

Aşk hayatıyla ilgili konuşan ünlü isim, "Hayatımda şu an kimse yok. Aşktan ve yalnızlıktan korkmuyorum. Çünkü o kadar güzel arkadaşlıklarım var ki yalnız olduğumu düşünmüyorum. Bundan sonra ömrümü geçireceğim bir partner olabilir de olmayabilir de... Ben hepsine hazırlıklıyım" dedi.