Defne Samyeli'ne güzel oyuncunun olay sözleri soruldu!

Eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli, önceki gün Etiler'deydi.

Defne Samyeli'ne güzel oyuncunun olay sözleri soruldu!

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli, önceki gün Etiler'deydi.

Bir mekandan çıkarken objektiflere yansıyan Samyeli, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gazetecilerle sohbet eden Defne Samyeli, "Arkadaşımın daveti üzerine geldim. İtalyan mutfağını çok severim. Benim genel olarak yemeklerle aram çok iyi" dedi.

"Formumu spor yaparak korurum" ifadelerini kullanan Samyeli, "Devamlı yemek yerim, sporumu hiç eksik etmem" şeklinde konuştu.

Defne Samyeli'ne, Farah Zeynep Abdullah'ın, "Erkeklerin yanına domates seçer gibi kadın oyuncu seçiyorlar" paylaşımı soruldu.

Defne Samyeli'ne güzel oyuncunun olay sözleri soruldu!


Konuyla alakalı konuşan ünlü isim, "Farah, çok iyi oyuncu. Dediyse vardır bir bildiği ama ben o paylaşımını görmedim" açıklamasını yaptı.

Single projesinin final okumalarını tamamladığını da belirten Samyeli, "Umarım üç hafta içerisinde çıkacak" dedi.

"Yeni projeler var" şeklinde konuşan Defne Samyeli, "Röportaj yapmayı, ekranları özlediğim için geri dönüyorum. Dijital platformda olacak ve bol içerikli bir geri dönüş olacak" ifadelerini kullandı.

Muhabirlerin, "Harbiye Açıkhava’da sahneye çıkma isteğiniz var mı?" sorusuna da yanıt veren Samyeli, "Bana soruyorlar sürekli. 'Yok öyle bir isteğim' diyorum. Şu an düşünmüyorum, düşünürsem olur. Neden olmasın?" dedi.

Defne Samyeli'ne güzel oyuncunun olay sözleri soruldu! - Resim : 2

Defne Samyeli, mekanda birlikte vakit geçirdiği kişinin sorulması üzerine ise, "Cem, çok yakın arkadaşım. Plan, proje üzerine konuştuk" açıklamasını yaptı.