DEMET AKALIN BEBEĞİNİ DÜŞÜRDÜ..

Yakınlarına önce müjdeli haberi veren Demet Akalın’ın gebeliğinin sona ermesi üzerine üzüntü yaşadığı öğrenildi...

DEMET AKALIN BEBEĞİNİ DÜŞÜRDÜ..

Ünlü popçu Demet Akalın’ın bebek heyecanını yaklaşık 3 hafta önce yaşadığı öğrenildi. Önder Bekensir ile evlendikten sonra her fırsatta anne olmayı çok istediğini, özellikle de kız bebek istediğini dile getiren Akalın’ın, test sonucu pozitif çıkınca büyük sevinç yaşadığı, öncelikle de kayınvalidesini arayıp müjdeyi verdiği öğrenildi. Akalın çiftinin yakın dostlarından alınan bilgiye göre, ünlü popçu hamilelik heyecanını yaşarken bir yandan da rutin kontrollerini yaptırmaya başladı. Ancak gebeliğinin ilk kontrollerinde üzücü haberi aldı. Yapılan ilk testte pozitif çıkan hamilelik bulguları daha sonra negatife dönüşmüştü. Halk deyimiyle “bebek tutmamıştı”. Görüşüne başvurduğumuz bir kadın doğum uzmanı, bunu şöyle açıkladı:  

“Gebelik oluyor, döllenme oluyor. Yapılan test pozitif çıkıyor. Fakat muhtemelen gebelik normal olmadığı için (genetik bozukluk, enfeksiyon gibi birçok nedenden) devam etmiyor. Kanama ile birlikte çok küçük olan gebelik dokuları dışarı atılıyor. Buna halk dilinde ’bebek tutmadı’da denilebiliyor.”

Öte yandan Önder Bekensir, VATAN’ın sorularını “Bebek istediğimizi herkes biliyor ama eşim hamile değil. Ama 1 ay sonra da olabilir, 4 ay sonra da” diye yanıtladı. Demet Akalın ise twitter’daki sayfasında, hamilelikle ilgili olarak “Hayır tek beklediğim bebek Ersay’ın gelecek şarkısı” açıklamasını yaptı.

Özlem Ülkü /Vatan