DEMET AKALIN DENİZ SEKİ İLE DALGASINI GEÇTİ

Demet Akalın, twitter'da Deniz Seki ile dalgasını işte böyle geçti. "Türbeye basın çağırmak !!!! Allah akıl fikir versin !!"

DEMET AKALIN DENİZ SEKİ İLE DALGASINI GEÇTİ

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Eyüp Sultan Camisi’ne giderek dua etti, çağırdığı basın ordusuyla camiyi karış karış dolaştı. "Neden basını çağırdınız?" sorusuna ise, "Siz de benim gibi dua edin istedim" dedi. Camidekilerin şaşkın bakışları arasında poz veren Seki, güneş gözlüğü, pardösüsü ve siyah başörtüsüyle, "Ülkem için, herkes için dua ettim. İnşallah herkesin ettiği dualar kabul olur. Buraya arada bir uğramaktan keyif alırım, huzur bulduğum bir şey. Bazen geceden sabahlara kadar camide dolaşırım" demeyi de ihmal etmedi.

O DUA ŞEKLİ KİLİSEDE VAR!

Seki’nin bu hali hem gazeteciler hem de çevredekiler tarafından bir hayli yadırganırken, en ağır tepkilerden biri meslektaşı Demet Akalın’dan geldi. Tam bir Twitter kurdu olan taze gelin, Seki’nin türbe ziyareti hakkında bakın neler söyledi:

* Türbeye basın çağırmak !!!! Allah akıl fikir versin !!

* O dua şekli sanırım kilisede var ama neyse birşey demeyeceğim !!!!!!!!!

* Ben o dua işlerini gizli yaparım hayatım. Normal olanı da bu zaten!!!!

EZEL’DE ÖMER’E HASTA!

Twitter kurdu Demet Akalın, Ezel dizisi ve başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili de yorumlarda bulundu. Dizide en çok Ömer karakterini beğendiğini söyleyen Akalın, şunları yazdı:

* Kenan dizide olay bence ama benim favorim ÖMER...

* Bu Kenan bu diziden sonra niye o kötü filmde oynadı biri bana anlatsın!!! Bir tek Berrak iyiydi orda da:(

* Yaaa bu Eyşan kadar şeytan değil kadın milletiii alooo kendinize gelin!!!!

* Bu Ezel’i kim yazıyor kim yönetiyorsa teeeee alnından öpeyimmmm!

Hürriyet