DEMET AKALIN FACEBOOK'A SAVAŞ AÇTI..

Demet Akalın şimdi de hakaretlere sitesinde yer verdiği gerekçesiyle Facebook’u mahkemeye verdi..

DEMET AKALIN FACEBOOK'A SAVAŞ AÇTI..

Şarkıcı Demet Akalın, internetteki paylaşım sitesi Facebook’ta “Anti Demet Akalın” adlı bir grup kurup kendisine ağır hakaretlerde bulunan kişilerin bulunması için suç duyurusunda bulunmuştu.  

Demet Akalın şimdi de hakaretlere sitesinde yer verdiği gerekçesiyle Facebook’a mahkemeye verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran ünlü şarkıcının avukatı Ersan Taştekin dava dilekçesinde, “Facebook paylaşım sitesinde ’Anti Demet Akalın’grubu adı altında müvekkilime küfür ve hakaretler içeren yazılar yazılmaktadır. Bu yazıların çıkartılması için yaptığımız tüm başvurulara Facebook yönetiminden cevap dahi verilmemiştir. Hakaret ve küfür dolu yazılarının yayından çıkartılması mümkün değilse Facebook’a erişimin engellenmesini talep ediyoruz” dedi.

Dilekçede site duvarına yazılı “manyak karı”, “o.. Demet”, “iğrenç yaratık”, “adi kaşar” gibi ağır ifadelerin yer aldığını belirten avukat Ersan Taştekin, bu tür yazıları ve üzerinde ağır sözlerin yazdığı fotoğrafları mahkemeye delil olarak sundu. Akalın’ın avukatı, sitede yer alan fotoğraf ve yazıların gazetelerde de yayınlandığını belirterek müvekkilinin prestij kaybına uğradığını bu nedenle Facebook’a erişiminin engellenmesi talep etti.

Hürriyet