DEMET AKALIN HAKKINDA ÇIKAN ASILSIZ HABERE CEVAP VERDİ

Demet Akalın, düğüne arkadaşlarını davet etmediği ve cimrilik yaptığı yönünde çıkan haberlere ateş püskürdü..

DEMET AKALIN HAKKINDA ÇIKAN ASILSIZ HABERE CEVAP VERDİ

22 Ocak’ta görkemli bir düğünle dünyaevine giren Demet Akalın, bugün hakkında "Düğünde Büyük Terbiyesizlik" başlığıyla çıkan haberlerle ilgili olarak ilk kez açıklama yaptı. Çeşitli gazete ve internet sitelerinde çıkan haberde, Demet Akalın’ın eşi Önder Bekensir’in bütçesini düşünerek, bazı arkadaşlarını düğüne davet etmediği iddia edilerek, ünlü şarkıcı cimrilikle suçlanmıştı.

"Bu haber bir kadın popçunun başının altından çıktı"

Hakkında çıkan bu haberlerin asılsız olduğunu belirterek ateş püsküren Demet Akalın, olayın iç yüzünü anlattı. Bu asılsız haberin, düğüne makyözü ve kuaförüyle gelmek isteyen popçu Tuğba Özerk’in başının altından çıktığını ifade etti.. Demet Akalın, kadın şarkıcının davranışını eleştirerek sordu: "Sizce kim terbiyesiz?"

"Serdar Ortaç’ı davet ettim"

Demet Akalın, düğününe birçok arkadaşını davet etmediği yönündeki iddialara da yanıt verdi. "Düğüne herkesi çağırmak mecburiyetinde değilim" diyen Demet Akalın, "Bana davetiye gelmedi" diyen Serdar Ortaç’ın yanı sıra Ajda Pekkan ve Sezen Aksu’yu da düğününe davet ettiğini söyledi.

"Gelmeyip çiçek gönderen bir tek Ajda Pekkan oldu"

Bu isimlerin içinden yalnızca Ajda Pekkan’ın davete katılmasa da çiçek gönderdiğini belirten Demet Akalın, "Gelmeyip sadece çiçek gönderen, insanlığıyla ve sanatçılığıyla da büyük Ajda Pekkan oldu" diyerek sitem etti.