Demet Akalın orkestrasını kovdu mu?

Geçtiğimiz yıllarda Çeşme'de izleyenlerin gözü önünde dansçılarını kovan Demet Akalın'ın şimdi de orkestrasını kovduğu iddia edildi.

Demet Akalın orkestrasını kovdu mu?

Demet Akalın 'Orkestranızda çalan müzisyenleri kovdunuz mu?' diye soran magazin muhabirlerine "Bunları mı kovalıyorsunuz?" yanıtını verdikten sonra hızla otomobiline bindi...

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programının haberine göre Demet Akalın ve orkestra elemanları arasında yevmiye krizi yaşandı. Her yıl yılbaşında orkestra elemanlarına çift yevmiye veren Demet Akalın bu yıl normal yevmiye verince orkestra elemanları ayaklandı.

Demet Akalın'a aldıkları ücreti iade eden orkestra elemanları çift yevmiye gelmeyince işi bıraktı. Programın ulaştığı bir orkestra elemanı "Yılbaşında ücretlerde sıkıntı oldu ama bambaşka sıkıntılarımız da vardı. Yılbaşındaki olay bardağı taşıran son nokta oldu" açıklamasını yaparken sigortasız çalıştırıldığını iddia eden orkestra elemanları Demet Akalın'a dava açmaya hazırlanıyor.

Demet Akalın ile çalışmayı bırakan müzisyenler sosyal medya hesaplarından teker teker açıklama yaparak ayrılığı duyurdu.

 

Konular Demet Akalın