Demet Akalın'a iptal şoku!

Şarkıcı Demet Akalın, önce haciz sonra boşanma şoku yaşadı. Ünlü sanatçıya bir darbe de İzmir’den geldi. Demet Akalın’ın 3 Kasım’da yapılacak Kaya İzmir Termal Otel’deki, gala programı, bilet satışı yeterli olmadığı için iptal edildi.

Demet Akalın'a iptal şoku!
Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre şarkıcı Demet Akalın'ın evliliği, geride bıraktığımız günlerde evine gelen icra sonrasında olaylı şekilde sona ermiş ve Okan Kurt'la altı yıl süren evliliğini dakikalar içerisinde bitirmişti. Boşanma sonrası iş temposunu artıran ve düğünlerde bile sahne almaya başlayan Demet Akalın, Kayseri'de sahne aldığı bir düğüne eski kocası Okan Kurt'un gizlice girdiği ve kendisini izlediği yönündeki haberleri yalanlamıştı. Bu konuyla ilgili mesajlar atan ve bu tarz haberlerin yalan olduğunu söyleyen Akalın aynı zamanda bir müjde vererek, haciz memurlarının evinden aldığı eşyaların bir süre sonra geri döneceğini açıklamıştı. Koltuk takımı, buzdolabı, değerli tablolar ve bilgisayar gibi çok sayıda eşyası haczedilen Akalın, aynı zamanda evliliğinin formalite icabı bittiği yönündeki haberlerinde aslının olmadığını belirtmişti.

60-70 BİLET SATTI

Demet Akalın'ın bu hafta sonu Kaya İzmir Termal Otel'deki konseri iptal oldu. Herkes iptal nedeni araştırırırken, gerçeği Yeni Asır ortaya çıkardı. Son aylarda ard arda şok üstüne şok yaşayan Demet Akalın'ın bilet satışlarının istenilen düzeyde olmadığı anlaşıldı.

Organizasyon firmasından edinilen bilgiye göre yaklaşık 60-70 adet bilet satıldı. Gala programı da bu yüzden iptal edildi.