Demet Akalın'dan kilolu ünlüleri kızdıracak açıklama!..

Demet Akalın, kilolu ünlüleri kızdıracak: "Şişmanlar fotoşop kullanmamalı, sonra sahne çıkıp komik duruma düşüyorlar..."

Demet Akalın'dan kilolu ünlüleri kızdıracak açıklama!..

Demet Akalın; hakkında çıkan ’fotoşop güzeli’ haberlerine kızmadığını belirterek, "Yeni fotoğraflarımda kesinlikle fotoşop yok. Zaten insanlar o haberlerden iki gün sonra beni Bodrum’da gördü. ’Taş’lık aynı bebeğim!" dedi.

TASVİP ETMİYORUM

Yeni albümü ’Aşk’ı ve yeni projelerini Radyo Klas’taki Michael Show’da anlatan Demet Akalın, kilolu sanatçılarla ilgili de şu açıkmalayı yaptı: "Ben şişmanların fotoşop kullanmasını tasvip etmiyorum. Çünkü sahneye çıkınca komik duruma düşüyorlar!" Kemer Nar Festivali’nde verdiği konserde İbrahim Tatlıses’e selam gönderen Demet Akalın, konuyla ilgili de şunları söyledi:

İBO’YA MESAJ

"Bu benim her zaman yaptığım şeydir... Üç, dört yıldır sahnede İbrahim Tatlıses şarkıları söylüyorum. Kendisini henüz ziyaret edemedim, biraz iyileşsin ziyaretine gideceğim. Ona her zaman geçmiş olsun dileklerimi ve saygılarımı iletiyorum ama bu sadece onun sanatçı kişiliğine. Özel hayatımda ona kırgınlığım devam ediyor; nokta. Tatlıses sağlığına kavuşmuş, bir de sahneye çıksa süper olacak."

REINA’DA EĞLENDİ

Gündüz radyo programına katılan Demet Akalın, akşam da Reina’da eğlendi. Yardımcısyla birlikte minibüsünden inen ünlü şarkıcı göğüs dekolteli kıyafetiyle dikkat çekti.

LEVENDİZ’DE DÜET

Demet Akalın, geçtiğimiz hafta açılan Bodrum Levendiz Meyhane’de Hakan Altun’la birlikte şarkı söyledi. Sevgilisi Önder Bekensir’in de katıldığı gecenin konukları arasında; futbolcu Semih Şentürk ve Tuncay Şanlı da vardı. Akalın- Altun düeti, büyük alkış topladı.