Demet Şener 'Fırtına sonrası sakinlik' notuyla paylaştı

İbrahim Kutluay ile fırtınalı bir boşanma sürecinin ardından Cenk Küpeli ile huzuru bulan Demet Şener eşiyle birlikte gittiği İtalya'da fırtınanın yol açtığı sel ile şiddetli rüzgarların esiri oldu.

Demet Şener 'Fırtına sonrası sakinlik' notuyla paylaştı

Geçtiğimiz ay evlenen Demet Şener-Cenk Küpeli çifti, balayı için İtalya’ya gitti. Şener, kızı İrem ve oğlu Ömer’i de Çeşme’de olan eski eşi İbrahim Kutluay’ın yanına gönderdi

Yeni Asır Gazetesi'nden Tarhan Abdullahoğulları'nın haberine göre Eski Türkiye Güzeli Demet Şener ve kendisinden 8 yaş küçük iş insanı Cenk Küpeli, 26 Haziran'da düzenlenen törenle evlenmişti. Düğün sonrasında balayına çıkmayan ünlü çift, İstanbul'daki evlerinde kalmayı tercih etmişti. Demet Şener ile Cenk Küpeli çifti, nikahtan iki hafta sonra balayı için İtalya'yı tercih etti. Şener, kızı İrem ve oğlu Ömer'i de İzmir'in Çeşme ilçesinde olan eski eşi İbrahim Kutluay'ın yanına gönderdi. Eski basketbolcu İbrahim Kutluay önceki akşam çocuklarıyla birlikte dondurma yemeğe çıktı.

EDVİNA ARKADAŞLARIYLA

Kutluay, sevgilisi Edvina Sponza sorulduğunda, "Edvina şu an arkadaşları ile beraber. Kendisiyle daha sonra buluşacağız" cevabını verdi.

Roma'yı gezen Demet Şener-Cenk Küpeli çifti ise, meşhur İspanyol merdivenlerinde çekildikleri bir kareyi Instagram'dan paylaştı.

FIRTINA SONRASI SAKİNLİK

İtalya son iki gündür fırtınanın yol açtığı sel ile şiddetli rüzgarların etkisindeydi. Zorlu hava şartları nedeniyle evleri su bastı, ağaçlar devrildi.

Demet Şener dinen fırtınanın ardından şu paylaşımda bulundu:

Demet Şener 'Fırtına sonrası sakinlik' notuyla paylaştı

Konular Demet Şener