Demet Şener geri vites yaptı!

Edvina Sponza ile yasak aşk yaşadığını öne sürdüğü İbrahim Kutluay’dan 6 milyon lira tazminat talep eden Demet Şener, istediğini alamayınca çark etti. İbo’yla anlaşmalı olarak boşanmaya karar veren Şener, yıllardır demediğini bırakmadığı ‘zina’ için bu kez üç maymunu oynadı!

Demet Şener geri vites yaptı!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre bundan üç yıl önce İbrahim Kutluay'a kendisini Edvina Sponza'yla aldattığı iddiasıyla boşanma davası açıp ortalığı ayağa kaldıran Demet Şener, geri vites yaptı.

Eski manken, 11 yıllık eşi ve iki çocuğunun babası Kutluay ile Sponza hakkında demediğini bırakmamıştı. Şener, zina davası açtığı Kutluay'dan 6 milyon lira tazminat talep etmiş; Sponza'ya da 500 bin liralık ikinci kadın davası açmıştı. Ancak Şener'in her iki talebi de reddedildi. Mahkeme, Kutluay'ın Şener'e 1 milyon 350 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.

3 MİLYONA 'TAMAM' MI DEDİ?

Bu rakamı beğenmeyen Şener, eşiyle çekişmeli boşanma davasını sürdürdü. Şener, dün de çark edip Kutluay'a 'anlaşmalı boşanma' davası açtı. Daha önceki boşanma davasında ihanet iddiasını ayrıntılarıyla mahkemeye sunan Şener, bu kez gerekçesinin Kutluay'la arasındaki kişilik farkı olduğunu öne sürdü. Çiftin ortak hazırladıkları boşanma protokolünü mahkemenin onaylayarak boşanmalarına karar verilmesi istendi. İddiaya göre; Şener, İbo'dan anlaşmalı olarak boşanmak için de 6 milyon liralık ısrarından vazgeçip 3 milyon liralık tazminata 'Tamam' dedi.

DEMET NELER SÖYLEDİ?

"Edvina Sponza, bana zarf içinde siyah bir külot ve sutyen gönderdi. Yine kendisi ağabeyim Enis Şener'e çıplak fotoğraflarını cep telefonu aracılığıyla yolladı..."

Şener; ağabeyine Sponza'nın İbrahim Kutluay tarafından alındığı iddia edilen tablo, iki yüzük ve aşk mektuplarını da verdiğini dilekçesinde belirtmişti.

"Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Yaptıkları resmen zinadır. Bununla ilgili de elimde her türlü delil var. Mahkemede her şey ortaya çıkacak...." diyerek 'ikinci kadın' ilan ettiği üç çocuk annesi Sponza'ya hakaretler yağdıran Şener, bununla da kalmadı. Demet Şener, geçtiğimiz aylarda ikiliyi takip edip birlikte görüntüledi.

Eski manken, bir takipçisinin şu sözlerine de destek verdi: "Kadın, metres olmaktan gurur duyacak kadar düşükmüş ki size bile ulaşmış."

Şener, şu yoruma da alkış yorumu yapmıştı: "Zavallı biri varsa o Demet Şener değil, diğer kadın ve çocuklarıdır. Her haltı yiyip bunu kadına postalamayı hak bilmişler."