Demet Şener ‘istenmeyen gelin’ depresyonunda mı?

İş adamı eşi Cenk Küpeli’nin ailesi tarafından bir türlü kabul edilmeyen Demet Şener’in, moralinin çok bozuk olduğu öne sürüldü.

Demet Şener ‘istenmeyen gelin’ depresyonunda mı?

Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre İbrahim Kutluay, uğruna evliliğini bitirdiği Edvina Sponza ile Çeşme'de romantik ve sakin bir tatil geçirirken, eski eşi Demet Şener cephesinde henüz huzurlu bir ortam gözükmüyor. Demet Şener, ani bir kararla evlendiği Cenk Küpeli'nin ailesine hala kendini kabul ettiremedi. Cenk Küpeli, nikaha katılmayan ailesini savunmuş ve bir sorun olmadığı yönünde açıklamalar yapmıştı. Ancak Demet Şener'in kendini kabul ettirmek için yaptığı tüm girişimler sonuçsuz kaldı.

Küpeli ailesi, Demet Şener'i "istenmeyen gelin" olarak görmeyi sürdürdü. Bu durumu kabullenemeyen Demet Şener'in ise depresyona girdiği öne sürüldü. Cenk Küpeli'yi nikah masasına oturtmayı başaran Demet Şener'in, iş "aileye girme" olunca, kapının sürekli olarak yüzüne kapatılması karşısında depresyona girdiği belirtildi.

ÖFKELİ VE HUZURSUZ

Eşinin ailesiyle yaşadığı sorunlardan kaçıp, moral depolamaya çalışan Demet Şener, önceki gün kendisini kuaföre attı ve 9 saat boyunca da oradan çıkmadı. 9 saatin sonunda kuaförden çıkan Demet Şener, muhabirlerin soruları karşısında ise adeta sessizliğe gömüldü. Eşi Cenk Küpeli'nin ailesi tarafından istenmediği iddia edilen Şener'in, asabi tavırları da dikkatlerden kaçmadı.

"AİLEMİZE NİKAHA 3 GÜN KALA SÖYLEDİK"


Cenk Küpeli, anne ve babasının Demet Şener'i istemediği hatta annesinin sinir krizi geçirdiği içi nikaha katılmadığı iddiasına şöyle cevap vermişti: "Nikahımızın duyurulması çok geç oldu herkese 3 gün kala önce açıkladık. Bu yüzden ailemizden herkes katılamadı. Kimsenin Demet'i istememe gibi bir düşüncesi yok. Demet bizim en kıymetlimiz. Biz Anadolu ailesiyiz, annem ve babama da 3 gün önce söylediğimiz için ailemde katılamadı. Altında başka bir olay aranmasın. Biz Ankaralıyız ailem de Ankaralı. Mesafelerden dolayı gelemediler. Ailemizle hiçbir sorunumuz yok. Annemin sinir krizi geçirerek Demet'i istememesi gibi bir şey yok. Bunu nereden duydunuz bilmiyorum."

AİLESİNE EVLENECEĞİNİ HABER VERMEDİ

 

Bu sabah Beyaz TV'de ekrana gelen "Beyaz Magazin" programında Canan Danyıldız'ın iddiasına göre ise Cenk Küpeli, Demet Şener ile evleneceğini ailesine haber vermedi.

 

 

Konular Demet Şener