Demet Şener takipçilerine akıl danıştı

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşandıktan sonra Cenk Küpeli ile evlenen Demet Şener, takipçilerine eviyle ilgili soru sordu.

Demet Şener takipçilerine akıl danıştı

Demet Şener, Cenk Küpeli ile 21 Haziran'da hayatını birleştirmişti. Evinden sık sık fotoğraflar paylaşan Şener, kararsız kaldığı bir konuyu takipçilerine danıştı.

Eski manken, yeni evinin dekorasyonuyla ilgili takipçilerine de danıştı.

Şener, takipçilerine, "Sizce buraya halı koymalı mı, koymamalı mı?" diye sordu.

Demet Şener takipçilerine akıl danıştı

Güzel ismin büyük uyanıklığı

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Demet Şener, eşi Cenk Küpeli ile yaşadığı evi düzmek için reklam paylaşımı yapıyor. Şener, bu sayede eşyaları yüzde 50 indirimli alıyor.

İbrahim Kutluay'dan boşanırken aldığı 6 milyon TL'lik tazminatla olay olan Demet Şener Küpeli'nin uyanıklığı sürüyor... 42 yaşındaki eski manken, geçtiğimiz ay evlendiği Cenk Küpeli ile evini düzmek için Instagram'dan reklam anlaşmalarına başvurmuştu. Şener, ilk olarak evine aldığı sehpayı paylaşıp fiyatı yarıya indirdi.

Eski eşi Kutluay'dan olan çocuklarıyla İstinye'de yaşayan Demet Şener, önceki gün de bu kez Instagram'da bir halı markasının reklamını yaptı. Bu paylaşımı sayesinde halı ücretinde de yüzde 50 indirim almayı başaran eski manken, sosyal medyada 'uyanıklığını konuşturdu' yorumları yaptırdı.

Konular Demet Şener