Demet Şener'in ağzını bıçak açmıyor!

Cenk Küpeli’nin ailesinin Demet Şener’e olan tavrında değişiklik yaşandı mı?... Sürpriz bir şekilde evlenen Eski Türkiye Güzeli Demet Şener ve Cenk Küpeli'nin ani evliliğinin yankıları devam ediyor.

Demet Şener'in ağzını bıçak açmıyor!

Demet Şener 11 yıllık eşi, 2 çocuğunun babası İbrahim Kutluay'dan 2.5 yıl süren çekişmeli bir davanın ardından geçtiğimiz Mart ayında boşanmıştı.

2.5 aylık sevgilisi Cenk Küpeli ile jet hızıyla evlenen Demet Şener'in 'istenmeyen gelin' olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşerken, çiftin evliliğiyle ilgili şok eden bir iddia ortaya atılmıştı.

Cenk Küpeli'nin basketbol yorumcusu olan babası Avni Küpeli ile Demet Şener'in eski eşi İbrahim Kutluay'ın arkadaş olduğu iddia edilmişti.

"BEN YANDIM OĞLUN YANMASIN"

İbrahim Kutluay ile Avni Küpeli arasında düğün öncesi bir telefon görüşmesi olduğu ve Kutluay'ın baba Küpeli'ye 'Ben yandım oğlun yanmasın' dediği de iddialar arasındaydı.

Cenk Küpeli ise çıkan tüm iddialarla ilgili olarak 'Anne ve babamla yakında tanışacaklar, evliliğimizde sorun yok' demişti.

Eşinin ailesiyle henüz bir araya gelmediği bilinen Demet Şener, önceki gün dokuz saat boyunca kuaförde kaldı, çıkışta ise kendisini bekleyen gazetecilerin sorularına yanıt vermedi.

İbrahim Kutluay ile boşanma aşamasında olduğu zamanlarda muhabirlerin tüm sorularına yanıt veren Demet Şener'in 'istenmeyen gelin' iddialarıyla ilgili sorulara öfkelendiği ve son günlerde basın mensuplarına karşı tavırlı olduğu gözlerden kaçmadı.

Konular Demet Şener