"Demirören Grubu orayı satıyor" iddiası!...

Demirören Grubu’na ait Kemer Country Club’la ilgili yine çok konuşulacak bir iddia gündemde.

"Demirören Grubu orayı satıyor" iddiası!...

MedyaRadar'ın özel haberine göre Doğan Grubu’nu Ziraat Bankası’ndan aldığı 675 milyon dolarlık kredi ile satın alarak Türkiye’nin en büyük gücü olan Demirörenler’de işler bir türlü yoluna girmiyor.

Son dönemde ekonomik olarak zor günler geçiren şirketin medya kuruluşlarını satmak istediği daha önce birçok kez yazılıp çizilirken, satışların kapsamının farklı iş kollarına da yayılabileceği gündeme geldi.

KEMER COUNTRY CLUB GÖZDEN ÇIKARILDI

MedyaRadar’ın ulaştığı bilgilere göre; yapıldığı dönemden bu yana adı sık sık usulsüz imar planları ve orman katliamları ile anılan Kemer Country Club da gözden çıkarılanlar listesindeki yerini aldı.

Borç batağında olduğu öğrenilen Kemer Country Club’la ilgili şu ana kadar Katarlılar ile bir de görüşme yapıldı ancak fiyat konusunda uzlaşma sağlanamadı.

PROJELERİ DEĞİŞTİRİP VİLLA YAPACAKTI

Göktürk'te Demirören Holding'e ait Kemer Country’nin adı geçen yıl golf sahası diye planlanan alanlara yapılması planlanan 306 villa ile gündeme gelmişti.

Belediyeyi bile bypass ederek direk bakanlıktan yapılan bu imar değişikliği muhalefet partilerinden tepki almış ve “Bakanlık İstanbul’un göbeğinde yer planlıyor, İBB Meclisi’nin haberi yok. Görüş bile alınmamış. Golf sporuna destek veriyorum diyorlar, spor alanına villa konduruyorlar” ifadeleri kullanılmıştı.