Deniz Akkaya: "O kadının sorunları var"

Eski manken Deniz Akkaya, kendisine 'Deve' ve 'Zavallı' diyen şarkıcı Tuğba Özerk'e tepki gösterdi: Mahkemede hesap verecek.

Deniz Akkaya: "O kadının sorunları var"
Posta Gazetesi'nin haberine göre Deniz Akkaya, 2016 yılında yorumcusu olduğu bir programda Tuğba Özerk'in annesi Günay Kapani'ye telefonda "Kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?" diye sorunca ortalık karışmıştı. Tuğba Özerk, Akkaya'ya 100 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı. İstanbul 17. Hukuk Mahkemesi, davanın reddine karar vermişti.

"TABUTUN GENİŞ OLACAK"

Tuğba Özerk, önceki gün bir arkadaşının Instagram hesabı üzerinden Deniz Akkaya'nın fotoğrafını görünce şu yorumu yaptı:

"Yaşlılar küçülür, bu illa deve gibi. Tabutun geniş olacak ama evladına ben sahip çıkarım merak etme. Sen kızı kamplara at, orada burada patla. Davamı da canlandırıyorum tekrar. Mukocum kusura bakma sayfanı kirletti bu zavallı."

"PARASI PULU KALMADI"


Deniz Akkaya, Tuğba Özerk'in sözleri üzerine dün Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına bağlandı. 41 yaşındaki eski manken, "O kadının sorunları var. Defalarca açtığım davaları kazandım. Parası pulu kalmadı diye dava açmıyordum, durumuna üzülüyorum. Ancak bu son yazdıkları avukata intikal etti. Yine mahkemede hesap verecek" ifadelerini kullandı.