Deniz Seki: "Erkek olsam Deniz Seki'ye aşık olurdum"

Posta Gazetesi'ne konuşan Deniz Seki çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Deniz Seki: "Erkek olsam Deniz Seki'ye aşık olurdum"

Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'ın röportajından...

Depresyon sürecini nasıl atlattınız?

Yatakta geçirdim. En güzel şey yorganı kafana çekip, kendi kendine çözmek.

Psikolojik destek alıyor musunuz?

Alıyorum tabii, almaz mıyım! Antidepresan kullanıyorum. Bir psikiyatrim var. Zaten bence herkesin olmalı. Herkesin buna ihtiyacı var. Hayat çok zor. E biz de hayatı çok ciddiye alıyoruz. Öyle olunca psikolojik destek kaçınılmaz oluyor. Hayatı da bu kadar ciddiye almamak gerekiyor.

Sizin durumunuzdaki kadınlar erkeklerin gözünü korkutabilir biraz. Zor olacağını düşünebilirler. Siz erkek olsanız kendinize yaklaşmaktan korkar mıydınız?

Asla korkmazdım. Dünyanın en güzel kadını Deniz. Ona aşık olurdum ben yaaa! Çok ciddiyim, ben olsam kendime aşık olurdum. Kimse kusura bakmasın, hiç egom yoktur ama bu konuda tevazu göstermeyeceğim. Bunu söylemek zorundayım. Ben bir erkek olsam Deniz Seki’ye aşık olurdum.

Öyle bir şansınız olsa o dönemi silmek ister miydiniz hayatınızdan?

Hayır. Hepsi benim hayat hikayem. İyi, kötü yaşadığım her şey bana ait. Beni ben yapan şeyler. Keşke kelimesini sevmeyen kadınlardan biriyim. İlginç ama böyleyim. Öyle olmasam sahneye çıkamazdım ki bir daha. Çıkıp da insanları eğlendirebilir miyim? Bir sürü sorunum var. Anneciğim rahatsız. Bunlarla baş edebilir miydim!

Nasıl sağladınız bunu?

Şu telefonum çalıyor, ekranda “Annem” yazıyor ya… Benim için en büyük nimet. Yalnız olmadığımı hissediyorum ve şükrediyorum. Şükretmeyi öğrendim. Eskiden çok sabırsız bir kadındım. Bunu da Maldivler öğretti bana. Şimdi tek istediğim o dönemin filmini yapmak. Beş yıl sonra bu hayalimi gerçekleştireceğim mutlaka. Senaryosunu da Hande Altaylı yazsın istiyorum...