Denizli'de baba cinneti!

Denizli’de cinnet geçiren Ahmet Çakar, önce karısı Özlem sonra da çocukları Emir ve Naki Çakar’ı öldürüp intihar etti. Anne ve 2 çocuğun cesedi yerde serili yatakların üstünde bulundu.

Denizli'de baba cinneti!

Yeni Asır Gazetesi'nden Ata Gündüz Kurşun'un haberine göre Denizli'de cinnet geçiren koca, karısını ve iki çocuğunu öldürdükten sonra kendi canına kıydı. Korkunç olay, Çivril'e 22 kilometre uzaklıktaki Gürpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Ahmet Çakar (37), cinnet geçirerek önce eşi Özlem (30), sonra da çocukları Emir (9) ve Naki Çakar'ı (5) av tüfeğiyle vurdu. Ahmet Çakar, tarım ilacı içtikten sonra ocağın gazını açarak intihar etti.

'MUTLU DEĞİLİM' DİYORDU

Geçtiğimiz aylarda inşaatta çalıştığı Fransa'dan sağlık sorunları dolayısı ile memleketine dönen Ahmet Çakar (37) 1.5 ay önce fıtık ameliyatı oldu. İstirahat eden Çakar'ın eşiyle sürekli tartıştığı ve çevresindekilere mutlu olmadığını söylediği öğrenildi.

TARIM İLACI İÇTİ VE TÜPÜ AÇTI

Psikolojik sorunlar da yaşamaya başlayan Çakar, dün sabah saatlerinde eşi ile tekrar tartıştı.

Çakar "Hepinizi öldüreceğim, kendime de kıyacağım" diye bağırarak tüfek ile yer yatağında yatan eşi Özlem Çakar ile çocukları Naki ve Emir'i başlarından vurdu. Bir süre cesetlerin başında bekleyen Çakar daha sonra tarım ilacı içti ve mutfaktaki ocağın gazını açarak intihar etti.

CESETLERİ ANNESİ BULDU

Olay, Ahmet Çakar'ın annesinin sabah saatlerinde adrese gitmesiyle ortaya çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandar-ma ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen jandarma ekipleri korkunç man-zara ile karşılaşırken, anne ve çocukların cansız bedenleri yerde serili yatakların üzerinde bulundu. Cinnet geçiren babanın cesedi ise mutfakta bulundu. İnceleme yapıldığı dakikalarda ailenin yakınları siniz krizleri geçirdi.