Denizli'de ölüme kulaç attılar

Denizli'nin Acıpayam İlçesi’nden tatil için gittikleri Muğla’nın Akyaka Beldesi’nde denize giren imam 32 yaşındaki Mustafa Türkmen ile Kuran kursu öğrencileri boğuldu...

Denizli'de ölüme kulaç attılar

Denizli'nin Acıpayam ilçesinden günübirlik gezi için gittikleri Muğla'nın Akyaka beldesinde boğularak ölen imam ve 2 Kur'an kursu öğrencisinin evlerinde büyük hüzün yaşandı.

Denizli'nin Acıpayam ilçesi Akyaka beldesindeki Yakalar Camii'nde görev yapan imam Mustafa Türkmen'in (32) başarılı öğrencileri ödüllendirmek amacıyla Muğla'nın Akyaka beldesine düzenlediği gezide kendisi ve Kur'an kursu öğrencilerinden Çetin Kirman (13) ile İbrahim Çakmakçı (12) denizde boğularak hayatını kaybetti. Acı haberin ulaştığı Akyaka beldesinde ölen öğrencilerin aileleri büyük üzüntü yaşadı. Haberin duyulmasıyla belde sakinleri ölen Kur'an kursu öğrencilerinin evine akın etti. Mustafa Türkmen'in imam olarak görev yaptığı camide ise akşam ezanı okunurken cemaatin oldukça üzgün olduğu gözlendi.

Hocanın köyde çok sevildiğini belirten Kur'an kursu öğrencileri, "Çocukları çok severdi. Hocamızla futbol oynardık. Çok iyi vakit geçirirdik. Bazı arkadaşlarımız gitmişti o geziye. Biz onunla pikniğe bile gidiyorduk" dediler.

Cenazelerin yarın beldede öğlen namazına müteakip toprağa verileceği öğrenildi.