Depremzede canlı yayında isyan etti: "Habercilik bu mu?"

Türkiye'yi sarsan ve 24 bini aşkın can kaybına neden olan depremin yedinci gününde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Annesinin enkaz altında olduğunu ve bir ekibin bile gelmediğini söyleyen bir depremzede canlı yayında isyan etti.

Depremzede canlı yayında isyan etti: "Habercilik bu mu?"

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde, can kaybındaki artış sürüyor.

10 kenti kapsayan ve 13 buçuk milyondan fazla insanın etkilendiği depremde binlerce insanın hâlâ enkaz altında olduğu belirtiliyor.

Depremde 7 gün geride kalırken arama kurtarma çalışmaları da devam ediyor.


 

MedyaRadar'ın haberine göre depremin 150'nci saatinde Habertürk TV o bölgelerden biri olan Kahramanmaraş'ta bulunan Ebrar Sitesi'nin önünden sesi gelen 3 kişinin kurtulmasını beklerken depremzedelerden biri canlı yayında isyan etti.

"BENİM ANNEM ENKAZIN ALTINDA ORAYI NİYE ÇEKMİYORSUNUZ?"

Annesinin enkaz altında kaldığını ve arama kurtarma çalışmasının yapılmadığını söyleyen yurttaş canlı yayında tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

"Burada gördüğünüz 500 tane adam, bir tanesi orada yok. Benim annem enkaz altında. Siz haberci olarak burayı mı çekiyorsunuz? Neden çalışma olmayan yeri çekmiyorsunuz? Annem kardeşimle ikinci katta. Neden çekmiyorsunuz orayı? Habercilik bu mu? Benim annem orada, bir tane çalışan yok. Allah size de yaşatsın, duyuyor musunuz? Bir tane ekip bile yok..."