Derya Alabora'nın Gökçe Bahadır krizi!

Most Production'ın yapımcılığını üstlendiği, Sezen Aksu şarkılarından oluşan 'İzmir'in Kızları' adlı müzikli oyun, büyük bir krizle baş etmeye çalışıyor...

Derya Alabora'nın Gökçe Bahadır krizi!

Sabah Gazetesi'nden Ömer Karahan'ın yazısından...

Most Production'ın yapımcılığını üstlendiği, Sezen Aksu şarkılarından oluşan 'İzmir'in Kızları' adlı müzikli oyunun, büyük bir krizle baş etmeye çalıştığını öğrendim. Gökçe Bahadır, Olgun Toker, Burak Sevinç, Derya Alabora, Parla Şenol, Nihan Büyükağaç ve Seda Akman'ın rol aldığı müzikalin afişi, bilindik bir kaosu gündeme getirmiş.

Krizin konusu; afişte senin adın nerede, benimki nerede?

Sezen Aksu'nun isteği doğrultusunda projeye dahil olan Gökçe Bahadır'ın isminin afişte en üstte tek başına, diğer isimlerin ise altta yan yana yer alması, ekipte krize sebep oldu. Burada ilk SOS'i veren isim de Derya Alabora oldu.

Yıllardır tiyatro, sinema ve dizilerde performans sergileyen, onlarca ödüllü oyuncu Alabora, afişi hazırlayanları arayarak 'Gökçe Bahadır'ın ismi neden tek başına ve benim üstümde yer alıyor?' diyerek hesap sordu.

Organizasyonu gerçekleştirenler Bahadır'ın Sezen Aksu'nun isteği ile projede yer aldığını uygun bir dille anlatıp Alabora'ya durumu izah etmeye çalıştı.

Şimdi yıllardır birçok ünlüyü karşı karşıya getiren, projelerden isimlerin çekilmesine, hatta projelerin sona ermesine sebebiyet veren afiş krizi, bakalım İzmir'in Kızları'nda nasıl sonuçlanacak...

ÖMER KARAHAN'IN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...