Devletten ödenek alamadı, Bodrum'daki hastane hayalete dönüştü!

Türkiye'nin ve Dünya'nın en önemli turizm cennetlerinden biri olarak gösterilen Bodrum'da eski hastanenin ihtiyaca yetersiz kalması üzerine yapımı kararlaştırılan 150 yataklı yeni hastane inşaatı hayalete dönüştü.

Devletten ödenek alamadı, Bodrum'daki hastane hayalete dönüştü!

Geçtiğimiz Yıl hizmete girmesi planlanan hastanede inşaatında şimdilerde in, cin top oynuyor.

Devletten ödenek alamadı, Bodrum'daki hastane hayalete dönüştü!

DEVLETTEN ÖDENEK ALAMADI HASTANE HAYALETE DÖNÜŞTÜ

Bodrum'da yapımı yarım bırakılan devlet hastanesi inşaatının müteahhiti olarak
Ankaralı bir şirket olan iş adamı Musa Akar'ın sahibi olduğu DİY-MAR İnşaat gözüküyor. Peki hastane inşaatın durma sebebi olarak gösterilen gerekçe neydi?

Devletten ödenek alamadı, Bodrum'daki hastane hayalete dönüştü! - Resim : 2

YÜKSELEN DOLAR VE EURO ARTIŞI BODRUM'U HASTANESİZ BIRAKTI

İddialara göre; Google'a firmanın adını yazdıgınız zaman bugüne kadar devletten bir çok ihale aldığı görülen DİY-MAR İnşaat hastane yapımını devam ettirdiği süre içerisinde gelen yüksek Dolar ve Euro artışıyla bir hayli yükselen maliyetlerin farkını devletten talep ediyor ve istenen fark DİY-MAR İnşaat'a ödenmiyor. Aynı zamanda İnşaat firması DİY-MAR, ödenek alamadığı gerekçesi ile de 2019'da bitmesi gereken hastane inşaatının yapımını maddi zorluklardan dolayı durduruyor. Bodrumlular, böylelikle yılan hikâyesine dönen ve yarım bırakılan hastanenin bir an önce bitmesini bekliyor.

HASTANENİN MÜTEAHHİTİ SANATÇI ALİŞAN'IN OĞLUNUN KİRVESİ ÇIKTI

Hastane İnşaatının bitmemesini Maddi zorluklar olarak gerekçe gösteren DİY-MAR İnşaatı biraz araştırınca şirketin otel, petrol ve maden sektörlerinde önemli biri yeri olduğu görünüyor.

DİY-MAR İnşaatın internet sitesine girdigimiz zaman, Yönetim Kurulu Başkanı olarak Musa Akar ismi yer alıyor. Medyadan uzak bir hayat yaşayan Akar ailesinin medyaya en yakın ismi Musa Akar'ın şirketlerinin başında olan oğlu iş adamı Remzi Akar ismi ise cemiyet hayatına uzak bir isim olmadığı karşımıza çıkıyor. İş adamı Remzi Akar'ın şarkıcı Alişan'ın oğlu Burak'ın kirvesi olduğu ortaya çıktı.

Devletten ödenek alamadı, Bodrum'daki hastane hayalete dönüştü! - Resim : 3

Alişan'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımda yakın dostu Remzi Akar'a övgü dolu sözler söylemesi dikkat çekiyor.

Devletten ödenek alamadı, Bodrum'daki hastane hayalete dönüştü! - Resim : 4