Devran Çağlar hangi köşe yazarının asker arkadaşı çıktı?

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden bir dönemin ünlü arabesk şarkıcısı Devran Çağlar'ın Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ile birlikte askerlik yaptığı ortaya çıktı.

Devran Çağlar hangi köşe yazarının asker arkadaşı çıktı?

MedyaRadar'ın haberine göre 90'lı yılların ünlü arabesk şarkıcısı Devran Çağlar, dün geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Şöhret olduğu yıllarda Bülent Ersoy’un tahtına aday olarak görülen şarkıcı, zamanla popülerliğini yitirmiş ve kendisi buna sebep olanın diva olduğunu iddia etmişti.

Arabesk ve fantezi türde seslendirdiği şarkılarla tanınan Devran Çağlar 2000'li yılların başında cinsiyet değiştirme ameliyatı da olmuştu.

Ayrıca gerçek isminin Şeref Kolçak olduğunu ifade eden Devran Çağlar, usta oyuncu Eşref Kolçak’ın kendisinin de babası olduğunu iddia etmişti. Eşref Kolçak ise bu iddiaları kesin bir dille reddetmişti.

Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, Çağlar'ın ölümünün ardından yaptığı paylaşımda ünlü şarkıcıyla asker arkadaşı olduklarını açıkladı. 

Pazarcı ayrıca Devran Çağlar'ın gerçek adının Mustafa Dağlar olduğunu belirterek, "Eşref Kolçak'ın oğlu" olduğu yolundaki iddiaları da böylece çürütmüş oldu.

İşte Pazarcı'nın o paylaşımları:

"Devran Çağlar vefat etmiş. Asker arkadaşımdı benim. Asıl adı da Mustafa Dağlar'dır. Sakıncalı olarak sürüldüğüm Ağrı'da karşılaştım O'nunda. O da "sakıncalı" idi. Ama sakıncalı olduğumuz konular farklıydı. Zor günler yaşadık birlikte. Dilerim Rabbim rahmetiyle muamele eder."

"İnsanların unutamadığı dönemler ve isimler vardır... Askerlik görevimi yaparken Ağrı'ya "sakıncalı" olarak sürüldüğüm günleri unutamam. 1980 Darbesinin izleri sürüyordu. Ülke sevgimiz cezalandırılmış, hiç bir suçum olmamasına rağmen, sadece düşüncelerimden dolayı "sakıncalı" ilan edilmiştim. Bana yatak bile verilmedi biliyor musunuz? Sağolsun bugün Facebook arkadaşım olan ve "sakıncalı" olarak daha önce Ağrı'ya gönderilen Affan Osman Güngör imdadıma yetişti. Bana kendi yatağın' verdi. Günlerce taşların üzerinde yattıktan sonra Affan'ın ranzası bana 5 yıldızlı bir otelin en lüks yatağı gibi geldi. Ve bir de hayatını kaybettiği haberini aldığım Devran Çağlar (Mustafa Dağlar) vardı. Mustafa da o sıkıntılı günlerimde "Gel sana birkaç şarkı söyleyeyim" der, derdimi paylaşmaya çalışırdı. Mustafa'nın bu dünyadaki sınavı sonlandı. Dilerim Rabbim Affan'a uzun ömürler verir. "

Devran Çağlar hangi köşe yazarının asker arkadaşı çıktı?

Devran Çağlar hangi köşe yazarının asker arkadaşı çıktı? - Resim : 2