"Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme" fırtına gibi başladı

Televizyonun gücünü insanların sorunlarını çözmek için kullanacak programla; faili meçhul cinayetler, yıllarca günyüzü görmemiş sırlar, izleyicilerden gelecek ipuçlarından yola çıkılarak canlı yayında çözülecek.

"Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme" fırtına gibi başladı

Ekranın en sevilen isimlerinden biri olan deneyimli televizyoncu Didem Arslan Yılmaz bu sabah ilk kez farklı bir formatla izleyicilerinin karşısına çıktı. En az mesleğindeki başarısı kadar, zarif hareketleriyle de gönüllerde taht kuran Didem Arslan Yılmaz hayranlık uyandırdı.

Kebriye Koç ve izleyicilerin yakından tanıdığı deneyimli ekibi farklarını hissettirerek ses getiren dosyalara ışık tutmak üzere dopdolu bir içeriği ekranlara getirdi.

"Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme" fırtına gibi başladı!

Hiç görmediği annesi Habibe Güçlü'yü arayan Ayşe Güçlü'nün hikayesi izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

"Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme" fırtına gibi başladı

Öte yandan kamuoyunun yakından takip ettiği Duygu Delen’in şüpheli ölümündeki dikkat çeken detaylar, merhum genç kızın ailesinin açıklamaları ve görgü tanıklarıyla ele alındı.

"Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme" fırtına gibi başladı - Resim : 2

Merhum genç kıza saplantılı olduğu iddia edilen ve gizemli ölümün ardından tutuklanan Atlantik Halı’nın sahibi Bileç Kaplan’ın oğlu Mehmet Kaplan ilk ifadesinde, olay yaşanmadan önce cep telefonunda gördüğü fotoğraflar nedeni ile tartıştığı genç kıza bir kaç defa vurduğunu söylemişti...

"Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme" fırtına gibi başladı - Resim : 3

Yayına konuk olan 35 yaşındaki Serkan Odabaş ise kullandığı ağır ilaçlar nedeniyle 'unuttuğu'nu söylediği dünyaya gelen oğlu ve çocuğunun annesine çağrıda bulundu.

"Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme" fırtına gibi başladı - Resim : 4